Открийте ни и в

Tехнологии

AOC представи 25″ QHD дисплей с IPS панел

Avatar

публикувано

на

AOC представи 25″ QHD дисплей с IPS панел 141

снимка: PR

AOC обогатява професионалната си линия с 25″ (63.5 см) модел, който предлага QHD резолюция от 2560 x 1440 пиксела. Q2577PWQ притежава висококачествен IPS панел с ултра широки зрителни ъгли по вертикала и хоризонтала. Този тип панел постига също и чудесна съгласуваност на цветовете. Притежавайки комбинация от впечатляващи цветове и резолюция, AOC Q2577PWQ е идеален за фотографи, дизайнери и професионалисти, които имат нужда от остри изображения.

Спираща дъха картина: новият AOC Q2577PWQ

Фотографи и взискателни домашни потребители, обърнете внимание

Професионалните фотографи, дизайнери и всички други професионалисти, които разчитат на остри като бръснач изображения, ще бъдат силно впечатлени от новият 25” модел на AOC. Със своята поразителна Quad HD резолюция от 2560 x 1440 пиксела (четири пъти повече от резолюцията на HD дисплей) и убедително екранно пространство 25-инчовият модел на AOC посреща нуждите на тези взискателни потребители. В допълнение, любителите на забавления ще могат да се възползват от краткото време за реакция от само 5 ms: функция, която се справя с „призрачните“ ефекти. По този начин феновете на филмите и игрите могат да се насладят на кристални и чисти изображения дори в най-динамичните сцени. Освен това, вградените стерео говорители с мощност 3 W помагат за освобождаване на пространство на бюрото и намаляване на кабелната плетеница като елиминират нуждата от отделни тонколонки. Новият Quad HD панел дава възможност на потребителите да се насладят на вида на цял уеб сайт, който са заредили на екрана, с един поглед и без изкривяване на изображението. За сравнение, актуалните Full HD дисплеи могат да покажат само 3/4 от това съдържание. Дори при увеличаване на изображението потребителите ще се наслаждават на текст с резки контури. Опционалният супербърз DisplayPort вход на монитора е идеален избор за предаване на съдържание с висока резолюция и постигане на плавна картина.

Усъвършенствана IPS технология

AOC са снабдили новия си QHD модел с усъвършенстван IPS панел. IPS  е една от най-производителните технологии за производство на дисплеи, налични към момента. По този начин AOC гарантира, че потребителите ще се възползват в максимална степен от високата точност на цветопредаването, контраста и широките зрителни ъгли (178°/178°). Благодарение на факта, че IPS панелите предлагат отлична цветна репродукция, те са идеални за фотография, графичен дизайн, видео редактиране, CAD/CAM, медицински приложения и софтуер за наблюдение. В допълнение на прецизната детайлност на изображението, яркостта е не по-малко важна. В тази връзка IPS технологията постига равномерна осветеност по площта на екрана.

Flicker-FREE технология в грижа за здравето на очите

Здравето на потребителите е фактор, който производителят на дисплеи AOC приема съвсем сериозно. Новият модел Q2577PWQ на AOC притежава функция, която гарантира нулево трептене. Трептенето представлява ефект на примигване, който се случва в момента, в който контролерът на LED подсветката настройва нивата на яркост по време на опресняването на изображението. Това може да повлияе на очите и да предизвика умора, без наблюдаващият дори да забележи. По този начин функцията Flicker FREE помага за намаляване на различните фактори, предизвикани от трептене и влияещи негативно върху здравето на очите.

Многостранен талант

За да осигури комфорт, висока продуктивност и здраве за гърба и врата на потребителя, AOC Q2577PWQ идва с широк набор от възможности, които помагат за намаляване на умората и подобряване на работната поза: възможност за настройка на височината с обхват 130 мм, обръщане в портретен режим, завъртане и накланяне. Освен това мониторът може да бъде фиксиран на VESA (100×100) съвместима стойка.

Надежден и ефективен

За да даде на потребителите избор от опции за свързване на различни източници на сигнал, AOC Q2577PWQ е снабден с DisplayPort, HDMI, DVI и VGA входове. По този начин не е проблем да свържете игрова конзола и няколко компютъра или мултимедийни плеъра едновременно.
Високата производителност и гъвкавост на дисплея не са за сметка на устойчивостта. AOC снабдява новия си модел с умните функции за пестене на енергия Eco Mode и e-Saver. Мониторът покрива стриктните изисквания на стандартите EnergyStar 6.0 и TCO 6.0. Както за всички свои дисплеи, AOC предлага 3-годишна гаранция със замяна на място.

AOC Q2577PWQ ще бъде наличен през септември 2015 г. на препоръчителна крайна цена от 669 лв. с ДДС.

Продължете понататък
Реклама