Connect with us

Tехнологии

AOC представя нов портативен 15,6” дисплей с 10-точково разпознаване на допир: 16T2

Avatar

Публикувано

на

AOC 16T2 USB CONNECTION sm

Специалистът при дисплеите AOC обяви нов портативен тъчскрийн монитор с USB-C връзка. 39,6-сантиметровият (15,6”) IPS дисплей 16T2 идва с Full HD резолюция и може да бъде свързан към лаптоп, десктоп, сървър или смартфон посредством неговите два USB-C порта (използващи DisplayPort alternate mode) или през Micro HDMI порт. Благодарение на вградената 8000 mAh батерия, 16T2 може да бъде използван в движение, без да изисква захранване от мрежата и дори да служи като зарядна станция за смартфони1. С дебелина по-малка от сантиметър, умен сгъваем протектор за портретна или пейзажна ориентация и опция за VESA монтаж на стана, този монитор е чудесен инструмент за мобилни бизнес потребители, мобилни геймъри, студенти, IT администратори и предприемачи. 16T2 ще бъде наличен от октомври 2020 г. на препоръчителна крайна цена от 629 лв. с ДДС.

AOC 16T2: Елегантен, талантлив и гъвкав най-добрата мобилна компания за всички

Вземете монитора със себе си

Потребителите оценяват как една мултимониторна конфигурация увеличава продуктивността и удобството на техния десктоп, а сега с помощта на 16T2 това става възможно и в мобилна среда, с добавянето на 10-точково въвеждане с докосване (сертифицирано за Windows 10). В своя елегантен алуминиев корпус AOC 16T2 изглежда като таблет. Но за разлика от таблет, който ще се окаже излишен и ще се превърне в електронен отпадък, когато процесорът и операционната му система остареят и станат бавни и несъвместими, този монитор е просто мобилен дисплей, неограничен от бързо остаряваща технология. Това превръща 16T2 в уникална инвестиция за години напред.

Портативните монитори са един от най-бързорастящите технологични пазари в Европа и ние в AOC разбираме нуждата от такива удобни продукти за дома и офиса, но най-вече за мобилна работа. 16T2 е перфектно, гъвкаво решение за всеки, който оценява повечето екранно пространство при работа и забавление – където и да се намира.” каза Cesar Acosta, Продуктов мениджър за тъч екрани и аксесоари в AOC International Europe.

Advertisement

Оборудван за повече
Със своите два USB-C входа и Micro-HDMI вход този портативен монитор се свързва с най-различни компютри – по-стари или по-модерни. Когато е свързан посредством Micro-HDMI, се осъществява допълнителна връзка с PC през USB-C към USB-A/C кабел, за да се обезпечи тъч функцията. Този кабел идва в комплекта. 16T2 е снабден с вградени стерео говорители (2x1W).

16T2 може да играе ролята и на зарядна станция (power bank), и във включено, и в изключено положение. Когато е свързан към електрическата мрежа с USB-C адаптера, 16T2 може да зарежда себе си и свързан смартфон. Двата USB-C порта на двете страни правят възможно зареждането през левия порт и приемането на картина през десния или обратно. Това позволява създаване на гъвкави конфигурации, които много бързо се изграждат.

Безкрайни възможности

Лекотата на употреба, гъвкавостта и портативността на AOC 16T2 определят широк набор от сценарии за употреба:

  • Разширяване на дисплея на лаптопа за повече екранно пространство при работа в движение;
  • Като средство за водене на записки за студенти;
  • Като средство за увеличаване на продуктивността при работа от вкъщи (особено в малки пространства);
  • Като дисплей за сървъри;
  • Като дисплеи на киоск в публични пространства;
  • Като дисплей за техници и инженери;
  • За мобилен гейминг и забавление;
  • Като основен дисплей за забавление при свързване на смартфон.

AOC 16T2 е наличен от октомври 2020 на препоръчителна крайна цена от 629 лв с ДДС.

Видео от анонса на модела е наличен тук: https://youtu.be/NUtv3FTASyA

Advertisement
Continue Reading
Advertisement