Connect with us

Музика

Ariana Grande се обединява с поп легендата Mariah Carey

Avatar

Публикувано

на

снимка: ANIMATO MUSIC / UMG / KATIA TEMKIN 

Остава по-малко от месец до премиерата на „eternal sunshine“ (8 март) и Ariana Grande продължава да провокира интерес към „Yes, And?“. За новата версия на песента Ariana се обединява с поп легендата Mariah Carey – второто им официално сътрудничество. Оригиналният сингъл се класира на първо място в Billboard Hot 100 и отбеляза двадесет и първия Top 10 хит на Ariana Grande в чарта.  По-рано тази седмица Ariana потвърди участието на Mariah в ремикса на „Yes, And?“ с публикация в Instagram :

Не мога да повярвам на думите, които пиша ……“ Yes, And?“ с участието на единствената и неповторима, кралицата на сърцето ми и вдъхновение за цял живот @mariahcarey излиза този петък. Благодаря ти от цялото си сърце за тази сбъдната мечта и за това, че обсипа с блясъка и магията си моята малка песен. Това означава за мен повече, отколкото бих могла да изразя, и нямам търпение всички да я чуят! Обичам те безкрайно.

Първата колаборация на двете певици бе още през 2020 г. Заедно с Jennifer Hudson, Carey и Grande представиха своя версия на „Oh Santa!“ – сингъл от „Merry Christmas II You“ на Mariah Carey (2010 г.). Трите диви изнесоха първото съвместно изпълнение на песента на живо през декември 2023г. в Madison Square Garden по време на нюйоркския концерт от турнето на Carey „Merry Christmas One & All!“.

Advertisement

„“Yes, And?“ е първият и единственият сингъл, който ще бъде издаден от предстоящия седми студиен албум на Ariana: “ Колкото и да е трудно да устоя на желанието да споделя още една песен с всички вас възможно най-скоро, много бих искала този път да изживеете албума изцяло“, сподели изпълнителката с феновете си.

Continue Reading
Advertisement