Connect with us

Музика

ARTi направи силен дебют с поп-операта „MaZkarat“

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Преди броени дни младият изпълнител ARTi направи силен дебют на българската музикална сцена с “MaZkarat”. Само за броени часове видеото към песента натрупа хиляди гледания в интернет и предизвика силно интереса на почитателите.

„MaZkarat“ е поп-опера, в която се пее на български, английски, руски и латински език. Стилистиката на песента е съвместна идея на ARTi и един от най-добрите тенори в България – Яни Николов, който пее на латински в припева на песента.

„Исках да направя проект, различен от всички останали и мисля, че се получи. Идеята ни с екипа е да покажем, че понякога хората се взимаме прекалено насериозно и сами си затормозяваме живота с ненужни предразсъдъци, маски и т.н. Оттам се  роди и концепцията на клипа – да направим всичко в противовес, т.е. да направим пародиен комикс клип, в който да подчертаем недостатъците на обществото ни.“, споделя ARTi за проекта.

„MaZkarat“ е по музика и аранжимент на Искрен Тончев – Искрата, а миксът и мастерингът са дело на „Studio 10 Records“  в Москва. За видеото ARTi се довери на Николай Гарабедян, който е режисьор на уеб-сериала „Типично“, както и на редица други музикални клипове.

ARTi работи по още два нови проекта, с които ще изненада публиката съвсем скоро.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement