Открийте ни и в

Култура

Ashnikko сподели най-новите си сингли Panic Attacks in Paradise и Maggots

Avatar

публикувано

на

Ashnikko сподели най-новите си сингли Panic Attacks in Paradise и Maggots 141

снимка: ПР

Огъващата жанровете поп звезда Ashnikko сподели най-новите си сингли Panic Attacks in Paradise и Maggots. У нас можете да ги слушате чрез Орфей Мюзик / Parlophone Records.

Две страни на една и съща монета, удивителните сингли ни отвеждат на пътуване в ума на Ashnikko. Panic Attacks in Paradise коментира твърдението, че не може да те боли ако изживяваш мечтите си, а Maggots е изпълнена с тревожност, поп агитаторката отказва да бъде победена и слага защитно облекло в подготовка за битка.

За трака  Ashnikko казва: “panic attacks in paradise и maggots са писани, когато бях в наистина труден период. неприятно място, когато миенето на зъби и ставането от леглото бяха малки победи. PAIP е коментар по това колко много дразнех себе си тогава. всичко беше наред. бях здрава и кариерата ми се развиваше добре. бях в метафоричен „рай“. но уви, химията в мозъка ми имаше други планове. болеше ме толкова много и не можех да направя нищо. бях непоносима каша, толкова обсебена от собствената си болка. тя ходеше след мен като бясно куче, хапещо всеки, който се доближеше до мен. там, където  PAIP е мека и безнадеждна, maggots е чист гняв. направих защитен щит от електричество около себе си и предизвиквах всеки да го премине. реших, че да бъда малко зла е по-лесен избор. предпочитам да съм бясна кучка пред това да позволя на хората да се възползват от добрината ми. ще взема всеки паразит, пробил път в плътта ми, и ще го сплескам под ботушите си“.

Panic Attacks in Paradise и Maggots следват добре приетата колаборация с Lady Gaga в чупещия рекорди ремикс албум Dawn of Chromatica, в който Ashnikko дава на Plastic Doll нов живот.

Това лято Ashnikko отведе DEMIDEVIL на сцената, а феновете разгърнаха фестивални палатки пред Reading and Leeds, Boardmasters и Life is Beautiful. С над 1.7 милиарда стрийма, любовта към Ashnikko скоро няма да намалее.

По-късно тази година Ashnikko ще се впусне в британската част на заглавното си напълно разпроададено турне, с начало O2 Kentish Town в Лондон и ще проправи пътя си към Манчестър, Ирландия, с край в Глазгоу.