Connect with us

Lifestyle

Az-jenata.bg представя „Покажи ни своята Великденска трапеза“

Avatar

Публикувано

на

Az jenata.bg

Сайтът ще разкрие тайните на звездите за красиви яйца и вкусни козунаци 

Тази година извънредното положение, наложено заради епидемията от COVID-19, ще принуди много хора да посрещнат Великден далеч от близките си. Водещият женски сайт Az-jenata.bg стартира инициатива „Покажи ни своята Великденска трапеза”, с която да даде възможност празникът да бъде споделен с повече хора, макар и виртуално.

В навечерието на Великден Az-jenata.bg отправя предизвикателство към всички дами. От 15 до 21 април порталът стартира игра, в която жените могат да демонстрират както кулинарните си умения, така и способностите си да декорират трапезата. За да се включват в играта, дамите трябва да изпратят снимка по техен избор – на готовата празнична трапеза, на красиво изрисуваните яйца или на сладките козунаци.

Снимките трябва да са само на трапезата или продуктите и могат да се изпращат на  info@az-jenata.bg, на лично съобщение във фейсбук страницата или инстаграм профила на az-jenata.bg.

Докато тече играта, от Az-jenata.bg ще покажат как някои от най-известните и обичани българки се подготвят за един от най-светлите християнски празници. Пред Az-jenata.bg популярни и любими дами от света на изкуството и шоубизнеса ще разкрият тайните си рецепти за вкусни козунаци и перфектни яйца.

Advertisement

Играта приключва на 21 април, а на 22 април на случаен принцип ще бъде изтеглен един от всички участници, който ще спечели и награда.

Continue Reading
Advertisement