Открийте ни и в

Полезно

Az-jenata.bg стартира апетитно предизвикателство за виртуозите в кухнята

Avatar

публикувано

на

Az-jenata.bg стартира апетитно предизвикателство за виртуозите в кухнята 141

Включете се с пленяваща рецепта в конкурса „Вкуси света с Az-jenata.bg“ до 7 март 2022г. 

Вече 20 години водещият женски портал Az-jenata.bg, част от Investor Media Group, вдъхновява своите читатели, предоставяйки им широка палитра от развлекателни и полезни теми, които освен да улесняват начина им на живот, ги мотивират да го изживяват чрез всичките му нюанси.

По повод кръглата си годишнина, Az-jenata.bg избира да отпразнува личния си празник в компанията на своите верни читатели, като ги предизвика да се развихрят в кухнята и да представят своя авторска рецепта, вдъхновена от международната кухня, която чрез вкуса си да пренесе всеки, който я изпробва, в различни омайващи и бленувани от най-големите пътешественици краища на света.

Кулинарното предизвикателство „Вкуси света с Az-jenata.bg“ стартира на 07.02.2022 г., а желаещите да се включат в тази „вкусова“ надпревара могат да го направят, като качат своя авторска рецепта заедно с илюстративна снимка на ястието най-късно до 07.03.2022 г.

Един от най-амбициозните участници от MasterChef България – Теодора Бонева, ще бъде жури в конкурса, като на 10.03.2022 г. тя ще определи трима от участниците, представили най-оригиналните рецепти, които ще се класират за финалния кръг на „Вкуси света с Az-jenata.bg“.

Тримата финалисти ще получат кулинарно предизвикателство от Теодора Бонева, въз основа на което ще бъде определен и големият победител!

Наградите в настоящия кулинарен конкурс са следните:

  • Muhler хлебопекарна с една бъркалка, MBM-10005 – 1: два броя, които ще бъдат предоставени на финалистите в конкурса на второ и трето място.
  • Muhler кафе машина за еспресо, МСМ – 1585: един брой, който ще бъде предоставен на участника, спечелил първо място в конкурса
  • Временна рубрика в сайта Az-jenata.bg с продължителност от два месеца, в която ще бъдат публикувани до 10 рецепти със снимки на ястия приготвени и предоставени на редакцията от финалиста.

В конкурса участие може да вземе всеки кулинарен ентусиаст, който има регистрация в Az-jenata.bg, а в случай, че няма, може да направи такава ТУК. След успешно направена регистрация, участниците трябва да качат своята авторска рецепта ТУК.

Общите условия на кулинарния конкурс прочетете ТУК.

Реклама