Connect with us

Музика

B-REAL И XZIBIT започнаха БГ турнето си

Avatar

Публикувано

на

breal

Рап звездите B-REAL и XZIBIT вече кацнаха в България, заедно с останалите членове на проекта си THE SERIAL KILLERS диджеят на CYPRESS HILL JULIO G и култовия DEMRICK и снощи направиха първото шоу от мини-турнето си у нас в Пловдив при пълна до пръсване зала, а B-REAL освен с диджей сет, зарадва публиката и като взе микрофона, за да изпълни серия от най-големите си хитове като „Dr. Greenthumb”, „(Rap) Superstar” и „Insane in the Brain”. Турнето на THE SERIAL KILLERS продължава тази вечер в Слънчев Бряг и утре във Варна, а грандиозен финал е подготвен за София на 11 септември (четвъртък) с две събития в една нощ – лайв на THE SERIAL KILLERS в клуб MIXTAPE 5 и афтър парти с DJ сет на B-REAL в клуб SUGAR. Специална оферта има за тези, които искат да присъстват и на двете места – при закупен билет за концерта в MIXTAPE 5, входът за афтър партито в SUGAR е едва 5 лева. За най-големите си фенове пък, рапърите предлагат опция за ВИП билети на цена 100 лева, които ще включват вход за лайва, афтър партито, запознанство с всички в бандата, оригинален т-шърт от колекцията на B-REAL и опция за снимки.
По време на прес конференция си B-REAL сподели, че се е съгласил да участва на цели пет събития в България, защото има страхотни впечатления от страната ни, и като артист предпочита да пее отново пред публика с правилната енергия като тази у нас. B-REAL също така сподели, че при предишната си визита в България е успял да посети Седемте рилски езера, където изпълнил ритуала за пречистване на греховете на гроба на Св. Йоан Рилски, а после влязъл в първата изпречила му се по пътя закусвалня, което накарало един от клиентите вътре да си изпусне сандвича от изненада, когато го разпознал. Американската рап легенда също така издаде, че в момента заедно със CYPRESS HILL записват нов албум като голямата новина е, че този път бандата се завръща към корените си и продуцент ще бъде DJ MUGGS, след като последните им два релийза бяха съответно колаборацията с дъбстеп артиста RUSKO Cypress X Rusko и с хаус продуцента DEADMAU5 Album Title Goes Here.
От българска страна подгряващи за всички дати на турнето ще бъдат BOBO и JAHMMI YOUTH, а към тях на сцената в MIXTAPE 5 ще се присъединят ATILA, CHIBOOK и XONIC от CAMP SESSIONS преди цялото парти да се пренесе в клуб SUGAR с B-REAL като диджей DR. GREENTHUMB и специален съпорт от страна на останалите от THE SERIAL KILLERS – един афтър, който определено ще остане в историята.
Точните дати на минитурнето са както следва: 8 септември (понеделник) в TOTAL SPORT, Пловдив; 9 септември (вторник) в клуб OXYGEN, Слънчев Бряг; 10 септември (сряда) в XTRAVAGANZZA, Варна и 11 септември (четвъртък) в София като в клуб MIXTAPE 5 вратите отварят в 21:00, а лайвът на THE SERIAL KILLERS започва в 22:30; преди партито да се пренасе в клуб SUGAR, където вратите отварят в 22:00, а шоуто започва в 1:30 с BOBO и JAHMMI YOUTH преди да продължи с DJ сета на B-REAL. Входът на афтър и препартитата е между 10 и 20 лева, а билетите за концерта в MIXTAPE 5 са на цена от 30 лева на предварителна продажба и 35 на входа.

Continue Reading
Advertisement