Connect with us

Музика

BACK2BASICS за втори път през ноември

Avatar

Публикувано

на

Back2basic V2

Back2basic_V2Точно месец след дебютното издание на BACK2BASICS, партито ще върне хип-хоп духа в ROOM 1 на YALTA CLUB на 8 ноември. Второто поред събитие отново ще постави на пиедестал музиката, като остави зад светлините на прожекторите диджея. Зад пулта на 8 ноември, обаче, ще видим не един, а двама анонимни артисти, като вторият от тях ще подари на публиката автентичен хип-хоп сет от грамофонни плочи, събирани през последните десетилетия.

BACK2BASICS идва като отговор на комерсиализацията на хип-хоп културата и музиката у нас, превърнала се в новата вълна и еквивалент на поп-фолка. Събитието застава като контрапункт на масовия, лишен от смисъл рап, за да изгради мост между истинското хип-хоп звучене и неговите верни фенове.

Гарант за добро парти с една по-различна публика е внимателният подбор на най-доброто от хип-хоп, трап, соул и RnB музиката. С премерен, балансиран подход към стиловете и усет към настроението на публиката, диджеите зад маска ще разгорещят от танци дансинга в съботната вечер. Събирани през последните три десетилетия грамофонни плочи очакват своята премиера в нощта на BACK2BASICS в YALTA CLUB.

Интересната колаборация от техники и стилове ще роди още изненади в нощта на 8 ноември. За всички любопитни почитатели и верни фенове на хип-хоп културата вратите на клуба ще бъдат отворени в 23:00 часа, а билети за събитието ще продават на входа на цена от 10 лв.

Continue Reading
Advertisement