Connect with us

Музика

BACK2BASICS – когато хип-хопът се завърна

Avatar

Публикувано

на

BACK2BASICS HIP HOP PARTY 1

BACK2BASICS_INVITATIONЗаедно с началото на новия сезон в YALTA CLUB навлиза в един богат и разнолик музикален период. Първият резултат от идеите и усилията на организизаторите, ще видим следващия петък, 3 октомври с дебютното издание BACK2BASICS. Партито ще представи най-доброто от хип-хоп, соул и RnB музиката от миналото и настоящето.

BACK2BASICS идва като отговор на комерсиализацията на хип-хоп културата и музиката у нас, превърнала се в новата вълна и еквивалент на поп-фолка. Събитието застава като контрапункт на масовия, лишен от смисъл рап, за да изгради мост между истинското хип-хоп звучене и неговите верни фенове. Това ще бъде партито, където диджеят остава анонимен, но все така силен с присъствие и отличителни качества зад пулта. И въпреки че човекът зад маската е един от пионерите в жанра у нас, познат с едни от най-големите партита за черна музика в зората на прохождащия българския хип-хоп, той ще остане зад кулисите, за да покаже че ролята на музиката е водеща.

Автентичното хип-хоп парти ще влезе в ROOM 1 с желанието и амбицията да се превърне в предпочитаната дестинация за всички онези хора, които усещат ритъма на този стил музика с цялото си съзнание и душа.

Билети за събитието ще продават на входа на цена от 10 лв.

Continue Reading
Advertisement