Connect with us

Музика

BASSCATZ & ZAFAYAH, ABYSMATIC, MANNERS LIVE тази събота!

Avatar

Публикувано

на

poster

posterНа 22-ри ноември, събота, бар 4 СТАИ има удоволствието да ви покани на едно дефинитивно за локалната бас сцена събитие, с участието на едни от
най-ярките артисти в нискочестотния жанров спектър.

Представители на четири от стиловите амплитуди в тежката електронна музика се събират за да отбележат подобаващо премиерата на новия видео сингъл на BASSCATZ & ZAFAYAH – REAL LIFE, както и за да отнесат лицата на присъстващите посредством предпочитаната си бас дисциплина.

BASHMENT & MONK, познати още като MANNERS, предизвикаха сериозни вълни още с първия си авторски ремикс на ДОБЪР ВЕЧЕР, ЛЕКА НОЩ на МАРИЯ НЕЙКОВА, като наскоро затвърдиха позициите си в жанра с участието си в първата българска TRAP компилация.

ABYSMATIC е постоянно еволюираща DRUM AND BASS формация, черпеща вдъхновение за лайв изпълненията си от групи като THE PRODIGY и PENDULUM, преплитайки безкомпромисна електроника с агресивни живи китари и барабани.
Групата е на път да издаде второто си авторско EP, материал от което ще бъде представен на живо и на 22-ри ноември.

BASSCATZ, пионерите на родната DUBSTEP сцена и отговорниците за един от може би най-важните за българската бас музика тракове – THRILLER, се
завръщат с дълбокия си, футуристичен звук в бар 4 СТАИ, за да представят новата си колаборация с един също толкова специален изпълнител.

ZAFAYAH, един от създателите на REGGAE сцената в България, участвал в безброй проекти с родни и чуждестранни величия, ще даде глас и душа на
нискочестотните бийтове на BASSCATZ в един ексклузивен общ сет, вдъхновен от работата на двете страни по съвместния им нов сингъл – REAL LIFE.

Advertisement

Зад бара както винаги пък причаква коварно усмихнатият екип на бар 4 СТАИ, който, начело с ГИГА и ИЦО, има лиценз да тероризира всички по всяко време с изненадващи канонади отровни шотове. Входът преди 22:00 е свободен, след 22:00 – 5BGN.

TIMETABLE:
20:00 – 23:00 WARM UP
23:00 – 00:00 ABYSMATIC (DJ SET)
00:00 – 01:00 MANNERS (DJ SET)
01:00 – 02:00 ABYSMATIC (LIVE SET)
02:00 – 03:00 BASSCATZ & ZAFAYAH (LIVE SET)
03:00 – 06:00 MASH UP

Continue Reading
Advertisement