Connect with us

Lifestyle

BCARD призовава: „Носи българското в себе си“

Avatar

Публикувано

на

Националната картова и платежна схема (НКПС) обяви старта на четиримесечна мащабна кампания, която ще протече под надслов „Носи българското в себе си! Плащай с Bcard и се наслади на родното“. Общо 416 награди ще бъдат раздадени в рамките на инициативата, а целта е да се стимулира използването на платежни карти с българския бранд при разплащания в България.

Кампанията стартира на 1 септември и ще продължи до 31 декември 2020. В нея могат да участват всички картодържатели на кредитни, дебитни, персонални или фирмени карти с логото „Bcard“ или „Bcard ограничена мрежа“, издадени от сертифицирани издатели на карти Bcard. Единственото условие е притежателят на картата да извърши плащане със своята Bcard на ПОС терминално устройство във физически обект, интернет сайт или на банкомат в периода на кампанията. Инициативата „Носи българското в себе си!“ обхваща всички физически обекти и електронни сайтове в страната, които приемат разплащания на ПОС терминално устройство с карти Bcard. Тя се подкрепя от издателите на българската платежна карта.

Всеки месец ще бъдат раздавани по 104 награди, като имената на печелившите ще се теглят до 10-о число на месеците октомври, ноември, декември 2020 г. и януари 2021 г. в присъствието на нотариус. Тегленето ще се извършва на случаен принцип измежду всички регистрирани трансакции, извършени в предходния месец, като всеки участник може да направи неограничен брой трансакции, които ще се включат в томболата. Печелившите ще бъдат обявявани на уеб страницата на кампанията www.bcard.bg/campaign.

Наградите включват общо 16 ваучера за уикенд почивка в България, всеки на стойност 300 лв., 40 ваучера за изживяване в България, всеки на стойност 120 лв., 160 чадъра, 120 раници и 80 термоса. Всеки месец ще бъдат раздадени 40 чадъра, 30 раници, 20 термоса, 10 ваучера „Изживяване в България“ и 4 ваучера „Уикенд почивка в България“.

Издаването на българската карта Bcard официално стартира през юни 2018-а и вече има осигурено 100% приемане на българския пазар. Това са над 5470 банкомата, около 103 220 виртуални и физически ПОС терминални устройства, инсталирани при 43 730  търговци в цялата страна, които приемат картата Bcard за контактни плащания, а някои от тях и за безконтактни.

Advertisement

Кампанията „Носи българското в себе си!“ се подкрепя от партньорите и издателите на платежни и предплатени карти Bcard: Централна Кооперативна Банка АД, Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД, Общинска банка АД, Изипей АД, БНП Париба С.А. – клон София и Мотобул ЕАД в качеството си на Издател на карти в ограничена мрежа (петролна карта). Желаещите да им бъде издадена българска платежна карта  Bcard могат да се обърнат към тях.

Continue Reading
Advertisement