Открийте ни и в

Музика

Becky G с нов сингъл и социална кауза

публикувано

на

Becky G с нов сингъл и социална кауза 140

Кредит: Sony Music/ Вирджиния Рекърдс

 „Аз бях един от тези ученици, а в момента повечето от тях не разполагат с нужните средства, за да продължат обучението си от вкъщи“, споделя Becky G

Международната суперзвезда Becky G издаде нов сингъл, озаглавен „They Ain’t Ready“, заедно с музикално видео. Гледайте тук. С цел да подпомогне локалната си общност по време на създалата се международната здравна криза, провокирана от COVID-19, Becky пусна в продажба лимитирана серия тениски с кауза. Всички приходи ще бъдат дарени в подкрепа на организацията „Los Angelis Students in Need“. Тениските са налични тук.

Песента „They Ain’t Ready“ винаги е била една от любимите ми записи на английски език. Въпреки това, признавам че този релийз е сладко-горчив. По онова време идеята на парчето беше да вдъхнови хората да се борят за любовта и да бъдат заедно, въпреки различията си. Днес то е не само посветено на това, но и на надеждата. Предвид ситуацията в страната [САЩ] в момента, моите приоритети напоследък са да образовам себе си максимално относно COVID-19 и да открия възможно най-много начини да помогна и дам на другите. Тази криза рефлектира върху целия свят, но последствията, които виждам с очите си в общността ми в Ел Ей са опустошителни. Тъй като това е първият ми релийз откакто се случи пандемията, реших да помогна на учениците от LAUSD. Те имат над 700 хиляди деца в системата си, 80% от които живеят в бедност. Аз бях един от тези ученици“, споделя Becky G.

Повечето от тези деца нямат достъп до нужните ресурси, за да продължат образованието си от вкъщи. Материали, като компютри и интернет връзка, както и химикалки и хартия за писане, са трудно достижими в момента. Много ученици разчитат също на храната, предоставена в училищата, а сега нямат гарантиран обяд в чиниите си. 100% от приходите от всяка продадена лимитирана серия на тениските „They Ain’t Ready“ отиват за помощния фонд „LAUSD COVID-19. Заедно можем да се уверим, че никое дете няма да остане гладно или да прекъсне образованието си по време на тези несигурни времена. Обичам тази песен, обичам града си и това да съчетая двата си свята в опит да помогна на другите е правилното решение. Ще продължавам да давам на тези, които имат най-голяма нужда, а това е една от първите крачки да го направя“, коментира още.