Connect with us

Lifestyle

Bed Bath & Table предлага нова концепция за лукс и култ в дома

Avatar

Публикувано

на

DSC 7591 Bed Bath Table изглед

снимка: PR

Bed Bath & Table, магазин, който обединява трите най-важни стаи в дома, отвори Врати в Парадайс Център в София. За България идеята да се съчетае в едно стила на живот и комфорта у дома е нова и за първи път е представена по толкова всеобхватен и завършен вид. Мултибранд стор-а не просто представя топ брандове, а марки, които предлагат зад своето име безукорно качество и иновации в своята област.

Няколко са имената, представени в частта „масата у дома“, но от витрината се отличават изключителните десени, ръчно рисуван и класически порцелан на Villeroy & Boch. За да можем да изразим себе си, съчетавайки най-малките детайли, не можем да пропуснем предложенията на германския производител Sander, чиито покривки, салфетки  и аксесоари ще превърнат всяко събиране около масата в празник за сетивата.

%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%b5%d0%ba%d1%86%d0%b8%d1%8f-%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%b5%d0%b4%d0%b0-2016-%d0%bd%d0%b0-sander

снимка: PR

Австрийският производител Vossen пленява както със завидното цветово разнообразие, така и с качеството и мекотата на безупречния pima памук и меката прегръдка на халата и хавлията. Тези, които искат да добавят щипка лукс към безупречното качество, магазинът предлага ексклузивни колекции на Tommy Hilfiger от серията  Home.

Advertisement

Най-добрата германска марка elegante представя ексклузивните си колекции спално бельо, впечатляващи десени сатениран памук и естествени материи – коприна, лен, бамбук.

„Това е мултибранд магазин, от който потребителите имаха нужда, защото все повече хора осъзнават, че качеството на живот се измерва с времето, прекарано с най-близките, в уюта на дома“ – сподели собственика на магазина г-жа Юлия Спасова, която е и генератор на идеята да представи трите стаи, през които преминаваме след като се приберем у дома – вечерята със семейството, баня и след това заслужената почивка в спалнята. „На дисплеите са представени световните марки: Villeroy & Boch, Zwilling, Sander, Vossen, Tommy Hilfiger Home, Issimo, elegante, Dormia, White Boutique, Manterol, Sealy и Tempur.

Следвайки световните тенденции в Bed Bath & Table разходката приключва в страната на сънищата с безупречната колекция възглавници и лидерите в Европа и САЩ – матраците Sealy и Tempur.

Магазинът Bed Bath & Table е в Парадайс център на етаж -1.

%d0%b1%d0%be%d0%b3%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d1%86%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%b3%d0%b0%d0%bc%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-vossen

снимка: PR

Advertisement
Continue Reading
Advertisement