Открийте ни и в

Събития

Beerфестът в Стара Загора отново ще посрещне любителите на пенливата течност и качествената музика от 6 до 11 септември

MIKA

публикувано

на

Beerфестът, биреният фестивал на Стара Загора, се завръща и тази година с по-богата програма от всякога, утвърждавайки града като безспорната Столица на бирата в България. В едно с дългогодишните традиции на града в областта на пивоварството, Beerфестът има да покаже още много, обогатявайки и впечатлявайки всеки бирен ентусиаст. С подкрепата на община Стара Загора и пивоварна Загорка, Beerфестът цели и тази година да поднесе добро настроение на почитателите на бирата от всички точки на България, представяйки им отличителните черти на всяка една от марките на Загорка АД. Традиционният фестивал е на път да се превърне и в мерило за останалите бирени фестивали в страната, вземайки 1-во място за „Събитие на 2015 година“ на тазгодишните награди на Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО).

На 6-и септември в парк „5-и октомври“ (Градската градина) ударен старт на Beerфестът ще дадат обичаните от старозагорци музиканти Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, заразявайки феновете на качествената музика с фестивално настроение. В дните до 11-и септември ще последват едни от най-добрите български банди. Гостите на Beerфестът ще могат да видят на живо Б.Т.Р., Сигнал, Обратен ефект, Васко Кръпката и Подуене блус бенд, но и млади и талантливи музиканти като Bears & Hunters, Jin Monic, Red Hot Chili Peppers Tribute BG, Perfect Strangers, Affection, Royal Aligators, Rock Stage и други.

Beerфестът 2016_KV and Bands

За да я обикнат още повече, жителите и гостите на града тази година ще трябва да опознаят Столицата на бирата. Като всяка истинска столица, Beerфестът ще има свои тематични квартали с разнообразни алеи, пътни знаци, събития и истински кмет. Кварталите ще са обвързани с всяка от основните присъстващи марки от портфолиото на ЗАГОРКА АД:

• Ретрополис – кварталът на Загорка Ретро
• Downtown – кварталът на Heineken
• Малкият Амстердам – кварталът на Amstel
• Пивка зона – кварталът на Ариана
• Специално предградие – кварталът на Загорка

• Квартал Stolichno – кварталът на Stolichno
• Ghost town – кварталът на Крадецът на ябълки

Тематичните квартали на Beerфестът ще представят както пивоварна Загорка и нейните традиции в пивоварството, така и ще предоставят на посетителите забавни игри и информативни активности, чрез които гостите им ще научат любопитни факти за любимото си пиво.

Повече подробности за програмата и любопитна информация за „Beerфестът“ бихте могли да откриете на страницата във Facebook:  https://www.facebook.com/thebeerfest

Beerфестът – гр. Стара Загора, 6-11 септември, парк „5-и октомври“ (Градската градина)

Beerфестът се организира от ЗАГОРКА АД под патронажа и със съдействието на Община Стара Загора.

Beerфестът 2016_Programa po dni

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Реклама https://www.facebook.com/events/448503252871986

Общество

8m/s с нов сингъл

MIKA

публикувано

на

от

снимка: ПР

Metalcore/hardcore формацията 8 M/S представи своят нов сингъл. Песента идва седмица след като групата обяви своя нов вокалист.
Парчето носи името “LEECH” и е част от предстоящия сплит на групата със софийската beatdown група NEVER PREY.

Продължете понататък

Lifestyle

Първият български космонавт с ексклузивно интервю за „100% будни“

MIKA

публикувано

на

от

снимка: Десислава Кулелиева

В понеделник (12 април), в предаването „100% будни“ по БНТ 1, водещите Мария Андонова и Стефан А. Щерев ще срещнат зрителите с една забележителна личност – първият български космонавт Георги Иванов.

Неговото ексклузивно интервю за сутрешния слот на обществената телевизия ще бъде излъчено именно на Международния ден на авиацията и космонавтиката. Ден, в който човечеството отбелязва и 60-годишнината от първия полет на Юрий Гагарин в космоса.

Гледайте „100% будни“ всеки делничен ден, веднага след „По света и у нас“ в 9:00 по БНТ 1.

Продължете понататък

Горещо