Открийте ни и в

EDM

Bess & Gon Haziri гостуват на Tuborg Night Edition в Bedroom

Avatar

публикувано

на

Bess & Gon Haziri гостуват на Tuborg Night Edition в Bedroom 141

В събота, 21 октомври, клуб Bedroom в София посреща едни от най-актуални диджеи в модните клубове на Европа. Bess & Gon Haziri са познати на публиката със синглите Luar – Gjithmone, Kanita – Don’t let me go и Arilena Ara – Nentori. Парчетата оглавяват класациите в Русия, Румъния, Украйна, България и Гърция.

Музикалното събитие на 21.10. в столичния Bedroom се организира с подкрепата на Tuborg и е част от Tuborg Night Edition – специална поредица от партита за почитателите на клубната култура у нас.

„Традиционно подкрепяме най-големите музикални събития в страната и ще продължаваме да радваме музикалните фенове с нови и емоционални преживявания. За нас е вълнуващо, че можем да радваме почитателите ни с култови изпълнители от европейската и българската сцена,” сподели Мариан Дочев, Бранд мениджър на Tuborg.

До момента в Тuborg Night Edition 2017 взеха участие световно известни DJ и артисти като Dario D’Attis, Mat.Joe, Volkan Uca, Pirupa и Disciples, както и Ъпсурт, a до края на годината предстоят още близо 10 големи партита. Сред тях са:

Стефан Вълдобрев и обичайните заподозрени – 26.10. в клуб Терминал 1; Dubioza Kolektiv & Asian Dub Foundation – 27.10. в Арена Армеец; Ъпсурт – на 18.11. в клуб Терминал 1; Sam Divine – на 25.11. в клуб Carrusel; Josh Butler – на 1.12. в клуб Culture Beat и Pascal Junior на 1.12. в пловдивския W Garden.

За цялата 2017 година Tuborg ще зарадва феновете с общо над 50 клубни партита и по-големи концерти.

Реклама