Connect with us

Lifestyle

BG звезди срещу насилието над деца

Avatar

Публикувано

на

copil

Благородният проект, който събра актрисите Ралица Бежан, Йоана Буковска, Мариана Йотова, Лара Златарева, по-известна като Кака Лара, певицата Марина Драгомирецкая, актьорите Филип Аврамов и Росен Пенчев и чаровния италианец Лео вече има свое видео изражение. Всички те се обединиха в обща кауза – срещу насилието над деца. А най-добрият начин хората на изкуството да дадат гласност на един наболял проблем и доколкото могат да намалят процента му, е чрез песен. Заглавието е „Мое мъничко дете“, а музиката и аранжиметът са на Алекс Нушев. Идейният инициатор е пеещата актриса Ралица Бежан, чийто глас добре разпознаваме от редица сериали и кино продукции, както от концертни и авторски музикални проекти. Текстът на „Мое мъничко дете“ е написан в приятелска атмосфера от Ралица Бежан, Диана Милушева, Йоана Буковска и Георги Гюров. Освен гласовете на актрисите и шоумените, в песента чуваме и малките вокалисти от Dstars.

Видеоклипът се реализира с подкрепата на Държавна агенция за закрила на детето, нейната Национална телефонна линия за деца 116 111 е изписана във видеото.

Oфициалната видео премиера на „Мое мъничко дете“, под режисурата на Иван Юруков, на 5.12., от 17,00 часа в Ping-Pong Club Paradise в Paradise Center, ет.1.

Continue Reading
Advertisement