Connect with us

Музика

BG MUSIC CHANNEL продължава положителната си инициатива „Спортувай с БГ МУЗИКА!“

Avatar

Публикувано

на

Sportuvai s BG Music 2016 1080x1920 1

През есента на изминалата 2015г. музикална телевизия за българска музика BG MUSIC CHANNEL започна общественополезна дейност, свързана с положителна публична инициатива под надслов „Спортувай с БГ музика!”, в контекста на инициативата София – Европейска столица на спорта 2018.

Каузата на музикалната телевизия е стимулиране на младите хора в България към по-голяма физическа активност, активен спорт и към увеличаване на слушаемостта на хубавата българска музика в тяхното ежедневие. Кампанията е насочена освен към младите и към родителите, които трябва да мотивират своите деца да спортуват все по-активно и да слушат все повече българска музика.

Целта е да се популяризира, развива и утвърждава българската популярна музика и да се възпитават младите да предпочитат българска музика. Защото българите трябва да познават, харесват и да се гордеят със своята собствена музика!

И тази година инициативата “Спортувай с БГ МУЗИКА!” ще се проведе на първия учебен ден – 15 септември, като тазгодишното мероприятие от поредицата ще бъде ЗВЕЗДЕН ТУРНИР ПО ФУТБОЛ в PARADISE CENTER, тематично за 2016 – годината, в която се проведе Европейското първенство по футбол.

В турнира отново ще вземат участие едни от най-популярните и обичани БГ изпълнители. Те ще премерят сили на футболното игрище заедно с младежи, родители и всички други посетители на PARADISE CENTER, които желаят да се впуснат в спортната надпревара. Предвижда се отборите да бъдат изградени от БГ звезди и предварително записали се и класирали се посетители на търговския център. Всички желаещи да премерят сили на футболното игрище с любимите си звезди от българската поп, рок, хип-хоп и R’n’B сцена могат да се запишат за участие до 11 септември на място в зала „We play“, намираща се на ет.1 в PARADISE CENTER (за повече информация: https://www.facebook.com/weplaysofia ; тел. 0887 082 080 ). Спортната надпревара ще се проведе от 15:00 ч. на 15 септември.

Advertisement

От 19:00 ч. на 15-ти септември по традиция организаторите от BG MUSIC CHANNEL са подготвили и още една изненада за всички посетителите на PARADISE CENTER, веднага след официалното награждаване на победителите в ЗВЕЗДНИЯ ТУРНИР ПО ФУТБОЛ ще се състои и безплатен ПРАЗНИЧЕН КОНЦЕРТ по повод първия учебен ден.

Освен лична среща със звездите, възможност за участие в турнира и празничния концерт, за посетителите на PARADISE CENTER в първия учебен ден ще бъдат подготвени още много изненади и незабравими емоции!

Участие в първото издание на инициативата през 2015г. и в ЗВЕЗДНИЯ ТУРНИР ПО ТЕНИС НА МАСА взеха: Орлин Павлов, Били Хлапето, Революция Z, група D2, Руди, Дули, Муден & Кукушев, Ice Cream, група Б.Т.Р., бийтбоксъра Skiller, Румънеца и Енчев, Дичо, група SouthWick, DJ Marten, EVA, Danny Levan, водещият Ники Кънчев и много други популярни личности и звезди.

Кои БГ звезди ще се включат в инициативата на BG MUSIC CHANNEL за първия учебен ден през 2016г. предстои да разберем, но от музикалната телевизия информират, че проектът отново ще се реализира с участието на едни от най-известните български артисти в различните стилове на българската популярна музика.

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement