Connect with us

Музика

BGGZ RUBBIT & the Party Party тръгват на турне

Avatar

Публикувано

на

13.03.Varna 1

13.03.Varna

 

BGGZ RUBBIT & the Party Party са твърдо решени да събудят от зимен сън всички купонджии и за целта поемат на кратко, но паметно турне в североизточна България. Кръстили са го „Лекото турне през март”, но заглавието е подвеждащо!

Още в края на седмицата Велико Търново, Варна и Шумен ще се понесат „на гребена на вълната“ с добре познати парчета на БГз, както и съвсем нови композиции на Партията.

БЪГЗ РЪБИТ и Парти Партията е логично продължение БГз в екстремното приключение, наречено „да правиш музика в България„. Както и единствената партия, за която не може да се гласува! Важно е и да уточним, че вече не сме група, а групировка” – заявяват момчетата и се подготвят наистина старателно за турнето.

Стилът на „групировката” не е променен – неограничена палитра от емоции, които се балансират някъде около калифорнийският ска-пънк-рок, който пък борави смело с реге, дъб, рап и фънк музиката.  „И все пак не се учудвайте, ако усетите и поп, соул, суинг,  дори метъл елемети в парчетата ни”.

Advertisement

„Лекото турне“ е част от поредицата #НИЕНЕСМЕИМИГРИРАЛИТИ, чиято основна цел е да поддържа доброто настроение на тези, които са решили да останат тук и напук на всичко да създават и творят. Това важи с пълна сила и за по-малките градове и BGGZ RUBBIT & the Party Party искат  да са част от това! Затова във всеки град групировката ще сподели сцената с местни артисти като по този начин целят и да припомнят, че „Съединението прави силата” не е просто надпис на стена.

И така, „Лекото турне през март” ще мине през:
В. Търново – 12.03.2015 – Bggz Rubbit @ Bar Rocka Rolla
Варна – 13.03.2015 – SEA GARDEN LIVE + BGGZ RUBBIT & The Party Party
Шумен – 14.03.2015 – BGGZ RUBBIT & The Party Party + СПРИ МА! @ C’est La Vie

Top of Form

Bottom of Form

Очакват ви много музика, много импровизации! Абе с две думи – Парти Парти!

Advertisement

 

 

Continue Reading
Advertisement