Открийте ни и в

Lifestyle

BGMENU и PERNOD RICARD откриват най-новия бар в София

Avatar

публикувано

на

BGMENU и PERNOD RICARD откриват най-новия бар в София 140

Лидерът в доставките на храна вече предлага и висококачествени спиртни напитки в секцията BGbar

Водещата платформата за поръчка на храна BGmenu вече предлага и доставка на висококачествени алкохолни напитки, резултат от новото партньорството с един от лидерите в производството и дистрибуцията на алкохолни питиета на международния пазар Pernod Ricard. Клиентите на онлайн платформата ще имат възможност бързо и лесно да избират и поръчват обичани и познати спиртни, винени и пенливи напитки – Jameson, Absolut, Ballantine’s, Chivas, Beefeater, Lillet, Mumm и много др. Потребителите могат да открият и поръчат любимите си питиета в BGbar на BGmenu с експресна доставка до 40 минути.

„За нас това партньорство е много важно и очаквано. Изключително лесно и бързо всеки може да си поръча качествени напитки за вкъщи и смятаме, че това е голямо удобство за клиентите“, коментира Таня Петрова, Digital Manager в Перно Рикар България.

Освен класическите напитки, с които е известна компанията Pernod Ricard, потребителите на BGmenu скоро ще могат да си поръчват и допълнителни продукти, с които да си направят коктейли в домашни условия или в офиса в зависимост от повода. В BGbar клиентите могат да намерят и информация за начина, по който се консумират някои от по-специфичните алкохолни питиета – рецепта за коктейл Lillet, автентичната френска рецепта за сервиране на Ricard и др. Важно уточнение е, че на едно място в онлайн магазина се предлага и цялото портфолио продукти на компанията.

С новия магазин BGmenu повишава разнообразието на услугата и подобрява обслужването на клиенти. Чрез продуктите в BGbar за всеки ще е много лесно да се снабди с нужните напитки за партито или непланираните гости, при това с експресна доставка – само за 40 минути. Решението е идеално също за корпоративни подаръци и комплименти за бизнес партньори или клиенти.

„Щастливи сме, че отново можем да предложим иновативна услуга, с която да помагаме на хората да бъдат заедно и да се забавляват качествено, където и да са, какъвто и да е поводът“, споделя Владимир Давчев, основател на BGmenu.

Реклама