Connect with us

EDM

BIJAN дебютира зад пулта на :PM CLUB

Avatar

Публикувано

на

Bijan2

снимка: PR

След повече от десетилетие на лондонската клубна сцена, BIJAN спечелва своето място, като един от най-уважаваните и търсени диджеи и продуценти в британската столица. На 16 октомври, младият талант ще гостува за първи път зад пулта на :PM CLUB в София, и ще поведе петъчното парти заедно с резидентите Kaiski и DJ Doncho.

BIJAN е известен със своите разнообразни сетове и изяви за VIP събития, които не само взривяват публиката, но и поддържат енергията на дансинга до последните минути на нощта. Неговата любов към всички жанрове и усет към подбора на мелодиите го прави универсален артист, който може да даде силен старт на вечерта с подгряващите си сетове или да избухне с пълна сила в пика на купона. Широките му музикални познания в различните стилове – от хаус до хип-хоп и от рок до дъбстеп, са резултат от дългогодишната му работа съвместно с уважавани световни артисти като DJ Jazzy Jeff, MAW (Louie Vega & Kenny Dope), Pharrell Williams, The Killers, Phoenix, Chuckie и др.

PMposter16.10.15

В началото на кариерата си, BIJAN утвърждава своето име на хип-хоп и ар ен би сцената, като резидент диджей в Ministry of Sound и Bar Rumba. По това време той работи и в два от най-утвърдените лондонски музикални магазини в Сохо и независимия британски лейбъл BBE Records. Работата за лейбъла му помага да навлезне в нова среда от влиятелни музиканти и продуценти, които оказват огромно влияние върху развитието му на хаус сцената.

Днес, освен един от най-нашумелите хаус диджеи в Лондон, BIJAN е познат и като успешен продуцент с иновативни продукции и отличителен стил, който резонира в неговите сетове, вариращи от Deep, Progressive и Tech house до Nu Disco.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement