Connect with us

Общество

BILLA в подкрепа на българските производители

Avatar

Публикувано

на

BILLA България стартира кампания в подкрепа на родното производство. В продължение на дългогодишното си партньорство с български производители и в отговор на затруднената икономическа ситуация, търговската верига ще постави още по-силен фокус върху българските продукти и техните предимства. Кампанията ще се проведе в периода 7-27 май, а клиентите на супермаркетите ще могат да избират от богата селекция от храни и напитки, произведени у нас, на специални промоционални цени.

Вече 20 години компанията е верен партньор на местни производители, a 90% от асортимента на веригата е доставен от български фирми. Кампанията на BILLA ще премине под мотото „По-хубаво от българското няма“ и цели да стимулира повече хора да изберат българското и да подкрепят родните производители в този труден момент.

„BILLA България винаги се е стремяла да подпомага местния бизнес и да изтъква предимствата на продуктите, произведени в страната. Както винаги досега, ние продължаваме да работим с редица родни производители, като непрекъснато разширяваме партньорската си мрежа от български доставчици и добавяме и по-малки производители, чиято стока изкупуваме. Вярваме, че като първата международна верига супермаркети, стъпила на българския пазар, сме отговорни да даваме добър пример и да стимулираме местния бизнес да се развива“, сподели Норберт Мисбрандт, Управител на BILLA България.

Веригата си партнира с редица родни производители и за собствените си марки, като голяма част от стоките се произвеждат у нас. Затова, освен добре познатите български брандове, клиентите имат възможност да избират и от голямо разнообразие от продукти от собствените марки на компанията, сред които са познатите Clever, BILLA, BILLA Premium, BILLA Bio. В магазините от веригата ценителите на здравословното хранене могат да открият винаги свежи български плодове и зеленчуци под марката BILLA Градини, отгледани по специална програма за намаляване на пестицидите, както и прясно българско месо с доказано качество и произход от бранда Българска ферма.

Продуктите от собствените марки на BILLA са сред фаворитите на потребителите, като високата оценка на клиентите се дължи изцяло на качествените суровини, които се използват, и на утвърдените доставчици, с които веригата работи.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement