Connect with us

Музика

BILLIE EILISH подготвя виртуален концерт

Avatar

Публикувано

на

Петкратната носителка на ГРАМИ, световната супер звезда Billie Eilish обяви детайли за първия в музикалната си кариера глобален виртуален концерт. Събитието WHERE DO WE GO? THE LIVESTREAM ще се случи в официалния уебсайт на Billie, а партньор на ивента е интерактивната стрийминг платформа Maestro. Единственият по рода си концерт с интерактивна продукция от lili Studios, ще бъде излъчен на живо от родния град на изпълнителката, Лос Анджелис, като за територията на България датата е 25-ти октомври (неделя), в 1 часа след полунощ. След края на лайв концерта, всички притежатели на билети, ще могат да го гледат и в следващите 24 часа.

От днес до 12-ти октомври (понеделник), в 7 часа, всеки, закупил билет за събитието ще получи ексклузивен достъп до мърчъндайз продуктите на Billie Eilish на специална цена. В този период предстои да бъде пуснат и бонус мърч, който ще бъде разкрит пред и достъпен само за притежателите на билет, като приходите ще бъдат дарени в полза на Crew Nation, благотворителен фонд в подкрепа на всички екипи, засегнати от неблагоприятната ситуация със събитията и концертите през 2020.

За да се включиш, да купиш мърч и да дариш, натисни тукlivenation.com/crewnation.

Събитието WHERE DO WE GO? THE LIVESTREAM ще бъде излъчено в България 25-ти октомври (неделя), в 1 часа след полунощ тук: http://livestream.billieeilish.com

Купи билет тук: Livestream.billieeilish.com

Advertisement
Continue Reading
Advertisement