Connect with us

Музика

Birdy с глобален лайвстрийм

Avatar

Публикувано

на

maxresdefault 21

Birdy анонсира глобалния лайвстрийм, Live from Wilton’s Music Hall на 15 април 2021, чрез Driift. Билетите са в продажба от 26 март тук.

Изпълнявайки на живо от най-старата музикална зала в света, Wilton’s Music Hall, Birdy ще представи обхващащ цялата й кариера сет преди излизането на 30 април на новия албум ‘Young Heart’. Придружено от чисто нова банда, включваща 8 музиканти на струнни инструменти, кларинетист и френски музикант на рог, това шоу ще бъде различно от всичко, което Birdy някога е правила, и красиво заснето от утвърдения филмов режисьор Ed Coleman.

Говорейки за глобалния лайвтсрийм, Birdy казва “Не мога да облека с думи колко се вълнувам да репетирам с бандата (ние също така ще имаме струнна секция, за която съм ТОЛКОВА развълнвана!). Нямам търпение да представим стари и нови песни за всички вас, изпълняването на живо е това, което обичам да правя най-много и ми липсва толкова много!“. 

Глобалният лайвстрийм е продуциран от Driift, иновативната британска бизнес платформа зад големи онлан билетни събития за Nick Cave, Niall Horan, Laura Marling, Dermot Kennedy, Andrea Boccelli, Kylie Minogue и James Bay. Както подобва на едно специално събитие, това ще бъде еднократно онлайн включване на живо с покупка на билет, единствения начин да се види изпълнението на  Birdy в невероятната локация. Няма да има достъп до повторни записи.

Може да се избират следните възможности за гледане:

LIVESTREAM #1 (UK, IRELAND & EUROPE): 8PM BST / 9PM CEST

Advertisement

LIVESTREAM #2 (US & CANADA EAST COAST & CENTRAL/SOUTH AMERICA): 8PM EDT

LIVESTREAM #3 (US & CANADA WEST COAST): 8PM PDT

LIVESTREAM #4 (AUSTRALIA, NEW ZEALAND & ASIA): 8PM AEST / 10PM NZST / 7PM JST & KST (ON FRIDAY 16TH APRIL)

Успоредно с глобалния лайвстрийм анонс, Birdy издаде и чисто новия трак ‘Deepest Lonely’. Придружен от зашеметяващо изпълнение на живо на видеото от The Pool Studios, този сърцераздирателен трак е третия сингъл от дълго чакания нов албум ‘Young Heart’, следващ предишните сингли ‘Loneliness’ и ‘Surrender’.

Advertisement

‘Young Heart’ е отпътуването от предишния албум на Birdy, драматичния Beautiful Lies през 2015. Там, където Beautiful Lies е приказка, Young Heart е песъчлив реалистичен портрет на артист, изпитващ болка, търсещ светлината. Песните от албума се блъскат между светлината и мрака, между тази ширина на пространството и интериора на дома. Конфликтът между желанието да се скриеш и въздействието да тръгнеш надалеч, към нови места и нови преживявания се разиграва в записа. Отварящата албума песен Voyager е красиво написана песен за знанието и болката от това да прекратиш една връзка. Оттук записът говори за разпад – самотата, болката от липсата на човека, когото все още обича, приемането на тъгата в центъра на любовта и загубата, копнежа за пътуване, но и притеглянето към комфорта на дома.

Continue Reading
Advertisement