Connect with us

Общество

Black Friday започва тази вечер на Vivre.bg

Avatar

Публикувано

на

Компанията предлага над 150.000 продукта на специални цени и очаква 80% ръст на продажбите 

Black Friday кампанията на Vivre.bg започва тази вечер! Компанията обогати асортимента си в и увеличи двойно складовите си наличности, за да отговори на голямото търсене и да достави поръчките в най-кратък срок.

Black Friday ще се проведе едновременно във всички девет държави, където Vivre присъства. Като се има предвид значителния растеж на електронна търговия през тази година и допълнителните инвестиции в маркетинга и технологиите,  компанията предвижда ръст на продажбите от 80% в сравнение със същия период през миналата година.

„Анализирайки данните и трендовете на пазара, прогнозираме рекордни продажби за над 10 млн. евро през настоящия Black Friday. Още от лятото започнахме работа по маркетинговата ни стратегия, акциите, цените и предлагания асортимент. Увеличихме складовата си база до 24.000 кв.м, инвестирахме в ново карго оборудване, което допълнително да автоматизира системата за пакетиране и доставяне на поръчки. Успоредно с това изградихме техническа инфраструктура, която да издържи до три пъти по-голямо натоварване в сравнения с предишните периоди на рекордно търсене. Убедена съм, че сме подготвени да посрещнем всички нужди на клиентите, които очакват нашия Black Friday“, заяви Моника Кадоган, изпълнителен директор и съосновател на Vivre.

Тази есен стартира и мобилното приложение на Vivre, а в последната му актуализация беше включена опция за обогатена реалност (AR). Сега клиентите могат да „пренесат“ желания продукт в жилището си преди окончателно да пристъпят към покупка.

Специалните цени на Vivre.bg ще важат до 15 ноември за всички категории. Клиентите ще могат да купят кухненски прибори на цени от 4.99 лв., декорации започващи от 8.99 лв., килими от 14.99 лв., артикули от категория „Лайфстайл“ за 12.99 лв., осветителни тела от 22.99 лв., столове от 36.99 лв., както и дивани от 307.99 лв.

Advertisement

Vivre е водещ онлайн търговец в индустрията на дизайна на дома и декора, основан през 2012 г., опериращ в 9 държави в Централна и Източна Европа – Румъния, България, Унгария, Словакия, Словения, Чехия, Хърватия, Полша и Гърция. Повече от 350 000 отделни артикула в секторите мебели, декорации и аксесоари са достъпни от уебсайта и мобилните приложения на компанията. Vivre ежедневно предлага хиляди нови продукти на тези, които сами искат да бъдат дизайнери на домовете си. 

Continue Reading
Advertisement