Connect with us

Култура

Black Friday започна във Flip.bg

Avatar

Публикувано

на

Flip.bg BF

Кои са най-добрите сделки и как да се възползвате от тях

Black Friday на Flip.bg стартира днес с големи отстъпки на вече ниски цени на ремаркетирани телефони и таблети. В кампанията са включени повече от 5000 намалени продукта на Apple, Samsung, Xiaomi и Huawei. В продължение на 4 дни, до 19 ноември включително, клиентите могат да ги намерят на специална Black Friday оферта с до 200 лв. допълнително намаление към предлаганата цена по време на кампанията.

За кампанията Flip.bg са осигурили отстъпки за всички смартфони на Apple – всички налични за кампанията модели iPhone. 70% от продуктите за Black Flip Friday са на най-добра цена за годината.

Технологичният стартъп, целящ да превърне интернет в дружелюбно място за продавачите и по-безопасно за купувачите на мобилни телефони и бързо утвърждаващ се като доверен партньор в онлайн пазаруването, стартира миналата година в България и това е втората му Black Friday кампания в страната. Залагайки на концепция, фокусирана върху клиентите, отдаден екип от експерти и фокус върху устойчивостта, на регионално ниво Flip вече спечели доверието на повече от 300 000 потребители.

„Традиционно Black Friday е добро време за пазаруване, тъй като хората имат възможност да намерят отлични оферти за продукти, от които се нуждаят, както и да се погрижат за коледните подаръци. Кампанията очертава и най-актуалните потребителски тенденции, като тази година смятаме, че сме ги предвидили и им отговаряме със страхотни оферти от топ брандове и с до 200 лв. допълнително намаление към предлаганата цена по време на кампанията. Клиентите на Flip не само плащат много по-малко за качествени устройства с висока производителност, но и се радват на екологична алтернатива при избора им на електроника“, казва Вера Петрова, управител на Flip.bg.

Advertisement

Какви Black Friday предложения ще намерите на Flip.bg

  • iPhone 13 Pro, 128GB, много добро състояние, 1349,99 лв. (230 лв. намаление от вече ниска цена)
  • iPhone 12 Pro, 128GB, много добро състояние, 949,99 лв.(230 лв. намаление от вече ниска цена)
  • iPhone 11 Pro, 64GB, много добро състояние, 699,99 лв.(110 лв. намаление от вече ниска цена)
  • iPhone 12 Mini, 64GB, много добро състояние, 599,99 лв.(180 лв. намаление от вече ниска цена)

Безупречната работа на устройствата е гарантирана от не по-малко от 67 теста за качество на хардуера и софтуера, а издръжливостта на батерията е най-малко 85% (средно през 2022 г. животът на батерията на устройствата, продавани от Flip.bg, е 94%).  Също така, гаранцията, предлагана от Flip.bg, е 24 месеца, с 30 дни безплатно право на връщане. Сред многото предимства на закупуването на ремаркетиран телефон от Flip са различните опции за плащане, включително на изплащане с 0% лихва, така че клиентите могат да закупят желаните продукти, без да натоварват личния си бюджет. По време на Black Friday кампанията (и до 17 декември 2023 г.) клиентите ще имат възможност да закупят устройства на 9 изплащания, с 0% лихва, за устройства над 500 лв. Те също така получават бърза доставка, първокласно изживяване при разопаковане (специално изработена кутия с нови кабели за зареждане) и екип за поддръжка на клиенти, готов да отговори на всяка заявка.

Flip напомня, че офертите за Black Friday се изчерпват бързо, като миналата година по време на кампанията някои от моделите бяха изкупени за по-малко от пет минути. Компанията също така има готовност да приеме телефоните, които потребителите вече не използва, и по този начин да се допринесе за намаляване на електронните отпадъци.

Continue Reading
Advertisement