Connect with us

Култура

BLACK FRIDAY идва в BECA | Before Creating Academy през ноември

Avatar

Публикувано

на

2 2 jpeg

снимка: BECA | Before Creating Academy

Този петък BECA отворя врати за теб. 

Ако фотографията все още е непозната територия за теб, но пък те вълнува процесът и си проявявал любопитство какви са възможностите за обучение у нас, то вероятно си чувал за фотографска академия BECA | Before Creating Academy. Този петък от 19:00 ч. ще можеш да се включиш в една редовна лекция с Димитри Стефанов, Александър Карчински и Ники Съев, които ще ти разкажат за методиката на обучение в Академията и ще се постараят да те доближат максимално до традициите на документалната фотография. Всички гости ще имат възможността да участват и в практическа задача рамо до рамо с настоящите курсисти.

Въпросите се препоръчителни, така че сега е моментът да любопитстваш за всичко, което те интересува, свързано с фотографията. Димитри Стефанов, Александър Карчински и Ники Съев ще се постараят да запознаят гостите със своята работа и в ролята си на лектори, за да покажат как протича една редовна лекция в Академията.

Отворените врати този петък са част от програмата на Академията за развитие и сплотяване на фотографите у нас, чрез създаването на здрава общност от хора, обменящи опит и знания във вдъхновяваща и мотивираща среда.

Advertisement

Един микс от интересни теми и хора, с които вече две години усърдно развиват програмите за обучение и насърчават работата на забележителни млади фотографи.

3 1 jpeg

снимка: BECA | Before Creating Academy

Адресът е: бул.”Васил Левски” 57, @Photosynthesis

Часът: 19:00.

Дата: 18 ноември 2022

Advertisement

Молим за предварително записване чрез съобщение през официалната ни страница!

В духа на BLACK FRIDAY на 25 ноември BECA ще ти подари една безплатна лекция в Академията!

Ако си любопитен как протича обучението, ако имаш желание да се запишеш, ако искаш да се запознаеш с нашите лектори или просто търсиш вдъхновение, вратите на Академията са отворени за теб.

На връх черния петък от 19:00 ч. ще можеш да се включиш в една редовна лекция с Димитри Стефанов, Александър Карчински и Ники Съев, които ще ти разкажат за методиката на обучение в Академията и ще се постараят да те доближат максимално до традициите на документалната фотография. Всички гости ще имат възможността да участват и в практическа задача рамо до рамо с настоящите курсисти.

Отворените лекции целят да разширят нашата сплотена фотографска общност и да привлекат още забележителни млади фотографи.

Advertisement

Вход свободен след регистрация тук.

Continue Reading
Advertisement