Открийте ни и в

Музика

Blackpink и поп звездата Selena Gomez в “Ice cream”

публикувано

на

Blackpink и поп звездата Selena Gomez в “Ice cream” 139

снимка: ПР

“Ice Cream” e наелектрезиращият нов сингъл на K-pop сензациите BLACKPINK и мултиплатинената певица и автор на песни Selena Gomez. Отново силен проект от момичешката група и втори сингъл от предстоящия й дебютен албум, който ще излезе на 2-ри октомври.

Парчето “Ice Cream” е създадено от невероятен екип от автори, в това число самата Selena Gomez, Ariana Grande, Victoria Monét, TEDDY, Tommy Brown, Steven Franks, Bekuh BOOM и 24.

“Ice Cream” идва по следите на супер успешния предишен сингъл на BLACKPINK, “How You Like That” — трап-поп хит, номиниран за Песен на лятото на наградите 2020 MTV Video Music Awards. Освен, че песента надхвърля 100 млн. стрийма в Spotify за по-малко от месец, “How You Like That” дебютира под #33 в Billboard Hot 100, с което BLACKPINK се класира на 2-ро място сред K-pop артистите с най-високо дебютирали сингли в класацията за всички времена. Спиращото дъха видео пък счупи рекорда в YouTube за най-гледано видео в първите си 24 часа.

Синглите “Ice Cream” и “How You Like That” са включени в предстоящия дебютен албум на BLACKPINK. ПРЕМИЕРА: 2-ти октомври, 2020 г.