Connect with us

Музика

BLACKPINK пуснаха новия си сингъл “Pink Venom”

Avatar

Публикувано

на

BLACKPINK PRESS PHOTO

снимка: ANIMATO MUSIC / UMG

Ерата Born Pink официално започна. Световните суперзвезди BLACKPINK пуснаха новия си сингъл “Pink Venom”. Еуфоричното парче е водещото заглавие от дългоочаквания втори албум на Jisoo, Jennie, Rosé и LisaBORN PINK, който излиза на 16 септември. Поръчайте предварително ТУК. В чест на завръщането на BLACKPINK, забележителности в най-големите градове по целия свят бяха осветени в розово – от Ню Йорк до Лондон, Шанхай, Рио и отвъд като част от кампанията “LIGHT UP THE PINK“. На културни паметници из цели пет континента, включително

Бруклинския мост, Мраморната арка в Лондон и Токийската кула, се появиха светлинни прожекции точно в 20:00 часа местно време в четвъртък срещу петък вечер. В колаборация с платформата LANDMRK, Interscope Records създаде дигитално изживяване с персонализирана брандирана карта, посочваща всички 500 локации. Там супер феновете на бандата (наричащи се още BLINKs) могат да отключат ексклузивно съдържание от момичетата и заедно да отпразнуват издаването на „Pink Venom“.

Към парчето излезе и футуристичен видеоклип, кoйто както винаги впечатли с характерната за BLACKPINK хореография и само за 3 часа събра над 21 милиона гледания в YouTube. Очакването за “Pink Venom” нарастна още със споделянето на поредица от визуални тийзъри и плакати по-рано този месец. На 28 август момичетата ще изпълнят сингъла на тазгодишните MTV Video Music Awards. “Pink Venom” и албумът на K-pop иконите ще бъдат подкрепени от световно турне на четири континента и се очаква да бъде посетено от над 1,5 милиона души. Обиколката започва на 15 октомври в Сеул, Южна Корея и след това се отправя към Съединените щати, Обединеното кралство, Германия, Франция, Саудитска Арабия и Сингапур, наред с други, преди грандиозен финал в Нова Зеландия на 21 юни 2023 г.

Advertisement