Connect with us

Tехнологии

bob с есенни изненади за клиентите си

Avatar

Публикувано

на

bob.bg bob.bg 2014 09 28 23 11 38

От миналата седмица bob започва да предлага стартовия си пакет за разговори с намалена цена – само за 9,90 лева. Офертата важи при покупка на пакета през онлайн магазина на bob. Досега той струваше 14,90 лева.

Пакетът дава 150 безплатни SMS-и и 150 безплатни минути към всички мрежи в страната. След изчерпване на включените в пакета минути, потребителите говорят само срещу 10,8 стотинки на минута.

Заедно със стартовия пакет на bob, потребителите могат да закупят и Nokia 220 на изгодна цена също от онлайн магазина. Всеки, който поръча мобилното устройство онлайн, ще може да го получи срещу 79,90 лева в брой. В цената му е включен стартовият bob пакет. Телефонът разполага с изключително издръжлива батерия и компактни размери.
И двете оферти са валидни до 23 октомври.

bob предоставя на клиентите възможността да говорят без скрити условия и обвързващи договори, като същевременно им предлага изгодни цени. Разговорите с bob към всички национални мрежи струват само 10,8 стотинки на минута.

Към момента bob разполага със 68 собствени магазина и още 804 партньорски места за продажби в цялата страна. Поръчка на bob пакет може да се направи и чрез безплатния номер 0800 80 123. Доставката е безплатнаи се осъществява на посочен от клиента адрес.

Advertisement

За повече информация посетете www.bob.bg

Continue Reading
Advertisement