Connect with us

Музика

BOBO представя нова музика и късометражен филм „Alkebu-Lan“ на 22 декември

Avatar

Публикувано

на

BOBO, снимка: Mартин Господинов

Борислав Димитров – BOBO ще направи премиерата на късометражен филм, който включва нова негова музика, на 22-и декември на специално безплатно събитие в столичния клуб Давинчи. Филмът, който е режисиран от популярния български режисьор Димитрис Георгиев, носи заглавието „Alkebu-Lan“ – древното име на Африка и преплита в сюжета си песни от предстоящия албум на BOBO със същото име. Датата за премиерата не е случайна, защото BOBO е роден на 22-и декември.

https://www.youtube.com/watch?v=yyzR8FMDHA0

Вторият самостоятелен албум на BOBO ще бъде представен в началото на година и е в стил афрофъжън. Той включва песни,  вдъхновени от ритмите на Африка. Музикален продуцент на албума е един от най-големите нигерийски продуценти – Cracker Mallo, който е работил и по част от саундтрака на “Черната пантера 2”. „Alkebu-Lan“ включва колаборации с популярния македонски рапър Марко Маринкович – Slatkaristika, младата джаз певица Мирослава Тодорова, която доби популярност след участието си в Х Фактор, както и артистите Jahmmi и Sahib.

BOBO е един от най-популярните български R&B артисти. Като композитор и текстописец е създавал музика и текстове за Белослава, Орлин Павлов, Сантра, Лора Караджова, Виктория и Маги Джанаварова. Първият му самостоятелен албум се казва „22“, излиза на 22 февруари 2020 година и съдържа точно 22 песни.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement