Connect with us

EDM

Boiler Room с първи крачки в България

Avatar

Публикувано

на

Visual

На 25 декември Ballantine’s и Yalta Club ще представят първото парти от поредицата True Music, което дава възможност на един от гостите да спечели билети за Boiler Room парти в Мадрид. True Music е глобална музикална платформа на Ballantine’s, която подкрепя талантливи и иновативни музиканти, а гост диджей на първото парти ще бъде Franky Rizardo.

Изборът на Тrue music никак не е случаен, защото Rizardo е един от най-харесваните и продавани холандски артисти, познат от лейбъли като Fame и Funktion Recordings. През 2007г. тракът му Funky Noise става абсолютен хит и достига челни позиции в почти всички интернационални класации. От 2010 г. е част от най-големия и влиятелен хаус лейбъл в света Defected. В началото на тази година, Franky се завърна с нов сингъл – Keep My Cool.

В глобален мащаб партньор на Ballantine’s в платформата True Music са пионерите в live-streaming-а на underground партита от всякакви локации по света – Boiler Room.  С Boiler Room е свързана изненадата, която от Ballantine’s са подготвили за всички присъстващи на партито. На 1 февруари 2017 г. един от всички присъстващи на събитията ще спечели 2 билета за посещение на Boiler Room парти с Maya Jane Coles на 9 март 2017 година в Мадрид, като самолетните билети и настанявана също са обезпечени.

Изненадите обаче не спират до тук. Освен голямата награда, организаторите ще раздадат и 50 билета за партито с Franky Rizardo на 25 декември. Повече информация за томболата тук: https://www.eventbrite.com/e/ballantines-true-music-with-franky-rizardo-dj-runo-tickets-29972346094

Преди Franky Rizardo зад пулта в YALTA CLUB ще се качи талантливият и бързо развиващ се диджей, продуцент и резидент на клуба – RUNO.

Advertisement

Билети на цена от 30 лв. могат да  бъдат закупени само на входа на клуба. Притежателите на членските YALTA CLUB карти могат да се възползват от редица привилегии, като 50% отстъпка от цената на входа.  За повече информация: www.facebook.com/yaltaclub/

Continue Reading
Advertisement