Connect with us

Телевизия

Boomerang Playground ще ни забавлява през септември

Avatar

Публикувано

на

Най-добрата игрална площадка е тази, която е изпълнена с невероятни приключения и безкрайно забавление. В телевизионния блок Boomerang Playgroung, група от щастливи животни канят зрителите да се присъединят към тях в незабравимите им извивявания. Страхотният Майк ще трябва да се справи с много задачи, които ще прекъснат любимата му дрямка. Мопсът Майк е толкова умен и смел, колкото е и сладък. За него няма предизвикателство, с което да не може да се справи. А героичният агент Бинки и А.С.Т.Р.О агентите ще спасят семейството от предстоящи беди. Ще станем свидетели и на приключенията на смелото куче Пат, което всеки ден спасява собственичката си Лола от неприятности. Бъгс Бъни, придружен от Дафи Дък и Туити, ще се присъединят с куп забавни преживявания, а мечокът Гризи отново ще се опита да намери покой от пакостливите леминги.

Стражите от „Кралски щит“ ще се присъединят за първи път към групата от любими герои. Страхотният отбор, воден от вълка Лука, ще се справи с всички предизвикателства, пред които се изправи. Когато неочаквана заплаха се появи на пътя им, отрядът сформира гиганстки Алфа-робот, който тежи повече от 50 тона и може да се издига и лети високо във въздуха. Когато нещата станат напечени, екипът казва своя специален възглас –  „Кралски щит в едно!“, с който започва всяка спасителната операция.

Премиерата на новия програмен блок Boomerang Playground ще се състои на 1 септември и ще продължи всеки ден от 10.00 ч. и 18.00 ч. по Boomerang.

Continue Reading
Advertisement