Открийте ни и в

EDM

Broken Balkanz и H.M.S.U. организират доброволна акция в Природен парк „Витоша”

Avatar

публикувано

на

Broken Balkanz и H.M.S.U. организират доброволна акция в Природен парк „Витоша” 140

снимка: PR

15-тото издание на родния фестивал Broken Balkanz наближава, а организаторите от H.M.S.U. отправят предизвикателство към всички – нека още тази събота, 4 юли 2015 да се включим в доброволна акция за изработване на пейки насред гората. Добре дошли са всички доброволци, на които не им е безразлично как изглежда Витоша!  Сборният пункт е на спирката на Златните Мостове,  в 10:00 ч. Това е пета поредна година, в която H.M.S.U. и ДПП “Витоша” организират акции по почистване и поддръжка на парковото пространство.

Акцията е част от подготовката за фестивала Broken Balkanz 2015, който ще се проведе на 17 и 18 юли 2015 в местността Стамболова Ливада до хижа Момина Скала в Природен парк „Витоша”.

В 48-часовия маратон тази година участие ще вземат десетки артисти от балканската drum’n’bass сцена, сред които словенското дуо TELEKINESIS, BILLAIN от Сараево, гърците DISPHONIA, сърбите SPLASHEADS, чиято премиера в този формат ще бъде на фестивала Broken Balkanz и още много други. (повече информация ще откриете на www.fest.hmsu.org)

В момента тече и гласуването за традиционното състезание за миксове, победителят от което ще заеме достойно място в програмата на фестивала. До броени дни ще бъде обявена и пълния списък с участници, който включва 20 госта от балканските държави и региона и още толкова артисти от родната басс сцена.

Напомняме ви, че Broken Balkanz е най-старият музикален фестивал на открито в България и е първият дръм и басс фестивал у нас. Провежда се от 1999 г. насам и всяка година събира десетки международни изпълнители и хиляди фенове, които не само сверяват часовниците си с новите тенденции в любимия стил, но и прекарват няколко дни заедно, обединени от различни каузи, игри и забавления под открито небе.

Тази година Broken Balkanz ще се превърне и в един от „най-високите” фестивали на Балканите, тъй като ще се проведе на 1485 м надморска височина в планината.

Във фестивалната зона ви очакват безплана къмпинг зона, хек игрище, игри и много изненади. Разбира се и масивна саундситема, оборудвана със съответния космически обем светлини и лазери.

Broken Balkanz  се организира от най-голямото музикално движение за drum’n’bass в България – H.M.S.U. (Hard Music and Sounds United). А билети за събитието може да купите още сега тук.

bb15-front-vol2

Реклама