Открийте ни и в

Дръм и Бас

BROKEN BALKANZ 2017 наближава

Avatar

публикувано

на

BROKEN BALKANZ 2017 наближава 151

Най-старият музикален фестивал на Балканите наближава, а организаторите и тази година са се постарали да се погрижат за доброто прекарване на посетителите. Две сцени и програма с много съпътстващи занимания ще допълнят програмата на феста, който тази година ще се проведе на 21 и 22 юли 2017 на Стамболова поляна, над Златните мостове (Морените) в ДПП „Витоша”.

Програмата на главна сцена е готова и може да бъде проследена тук: http://tr.im/FEST17-LINEUP. А освен главна сцена, тази година ще има и втора – горска сцена, музикално подбрана от дъбарите от MIRIZMA.

  • главната сцена ще е озвучена от 18:00 в петък до 09:00 в събота
  • горската сцена пред самата хижа момина скала – в събота от 09:00 до 18:00
  • и отново главната – с музика в от 18:00 в събота до 10:00 в неделя

BROKEN BALKANZ 2017 наближава 152

По този начин събитието се превръща в същински нонстоп 48-часов музикален маратон, разпределен в две сцени.  За звук на двете сцени е подсигурена първокласна Funktion-One система, която е фаворит на мнозина световни светила от сферата на електронната музика. Така че не се и съмнявайте, че си заслужава да дойдете на фестивала и да чуете уникалните миксове на джиджеите с точно този звук!

И тази година се проведе любителско състезание за миксове, в което взеха участие дузина изгряващи таланти. Победителят е с псевдоним The Dark One и печели отварящия час в петъчната програма. Сетовете на всички участвали могат да се чуят на https://www.mixcloud.com/hmsumixcontest/ 

За допълнителен релакс около дневната сцена ще бъде разположена хамачена градина и надуваеми матраци, а за тези, които смятат, че са добре балансирани, ще има и ленти за ходене (т.нар. слаклинии). Екипажът на арт организация ММУУЗЗАА също ще се включи, този път с чайна, горска библиотека и дискусионни панели в дневната част на съботния ден.

BROKEN BALKANZ 2017 наближава 153

Освен това, посетителите ще могат да посетят и Музея на мечката на Витоша, който от HMSU се постараха да облагородят с 12-часовата си доброволна акция по-рано този месец.

Цената на билетите за целия фестивал в момента е 30 лв., а на вход – 35 лв. Билети могат да бъдат закупени от Eventim.bg на адрес: http://tr.im/FEST17-TICKETZ-EVENTIM.

До хижата може да се стигне с автобус 63 и новия 163, които се движат по маршрут от бул. Цар Борис III до Морените, а от там следва 10-минутна разходка в гората до мястото на провеждане. С автомобил може да се достигне до самия вход, покрай който е организиран неохраняем паркинг.

Детайлен анонс на всички активност има и продължава да се допълва в мрежата на адрес https://www.fb.com/events/403484916686319/

Карта и информация за транспорта до мястото на провеждане е достъпна на адрес https://tr.im/BUS2FEST17.

HMSU се разкодира като Hard Music and Sounds United – етикет на екипа, който до момента е организирал над 250 събития в страната и региона с над 300 гости от Европа и света.

Реклама