Открийте ни и в

Tехнологии

Brother е в списъка на Forbes за „Най-добрите работодатели в света“ за 2020 г.

Avatar

публикувано

на

Brother е в списъка на Forbes за „Най-добрите работодатели в света“ за 2020 г. 141

снимка: ПР

Brother Industries, Ltd. (Президент: Ичиро Сасаки) съобщи, че компанията е включена в списъка „Най-добрите работодатели в света“ за 2020 г., съставен от Forbes Magazine в партньорство със Statista. Списъкът се изготвя за четвърта поредна година и за първи път Brother попада в него (под No. 130) заедно със 750 мултинационални дружества и корпорации от 45 страни.

„За нас е чест Brother да бъде част от списъка, като един от най-добрите работодатели в света“ – заяви президентът Ичиро Сасаки. „Това е признание за нашите ценности и отдадеността към нашите служители, които всеки ден придават реален смисъл на мотото на Brother „На Ваша страна.“ „

Класацията се базира на резултатите от изследване, проведено сред 160,000 служители на пълен или непълен работен ден в 58 държави, работещи за бизнеси, които оперират в много държави и региони. Допитването е направено в периода от юни до юли 2020 г. от Statista – немска компания за пазарни проучвания. Респондентите са оценявали желанието си да препоръчат работодателя си на семейството и приятелите си, как се справя компанията в условията на пандемията от COVID-19, както и други аспекти, като имиджа, икономическия отпечатък, развитието на талантите, половото равенство и социалната отговорност.

От основаването на Brother Group, компанията уверено се е справяла с предизвикателствата и се е приспособила към променящите се времена и условия, като продължава устойчиво да развива нови пазари и да расте. От започването на пандемията Brother Group въведе множество свързани с COVID-19 мерки за безопасност в техните локации, включително разпространение на маски за лице за основните служители и извършване на необходимите актуализации на процесите и политиките, за да осигури безопасността на служителите. Тяхната глобална работна сила се подхранва от най-добрите таланти и култура на сътрудничество, и остава ангажирана да предоставя безпроблемни продуктови решения с философия, която поставя клиента на първо място.

„Brother непрекъснато се стреми да възнаграждава, мотивира и почита нашите служители, и да създава значими решения за подобряване и обогатяване на техния живот, както и този на нашите клиенти и общности“ – каза Сасаки. „Като глобален работодател, ние знаем, че нашите ценности ще ръководят нашия подход и нашия бизнес. Това признание е важно и е момент на гордост за това как нашите служители по целия свят възприемат работата за Brother Group.“

Реклама