Открийте ни и в

Tехнологии

Brother пуска в продажба универсална гама от мултифункционални мастиленоструйни А3 устройства

Avatar

публикувано

на

Brother пуска в продажба универсална гама от мултифункционални мастиленоструйни А3 устройства 141

Универсална, изгодна и свързана, линията мултифункционални А3 устройства предлага на малкия офис и бизнес работните групи професионално качество на разпечатките с ниски експлоатационни разходи.

Най-новите устройства на Brother позволяват на малки работни групи в офиса да извлекат предимства от високите скорости на печат на Brother, професионално качество на разпечатките и надеждност, без да правят компромис с мястото и цената. Новата линия за малкия офис има предимството да печата А3 и е пълна с характеристики, които ги превръщат в идеалния офис партньор.

Новата и подобрена гама мастиленоструйни А3 устройства на Brother предлага голямо разнообразие от нови характеристики, с голям капацитет на мастилниците и ниски експлоатационни разходи. Високите скорости на печат, безпроблемното печатане и значително подобреното управление на хартията позволяват на тези нови устройства да отговарят на ежедневните нужди на потребителите, като същевременно осигуряват печат с професионално качество.

Ива Тотева – мениджър “Продажби и маркетинг“ в Brother България коментира за премиерата на новата серия: “Нуждата от принтери, които безпроблемно могат да се поберат в малкия или домашния офис, нарасна значително в последната година и най-новите модели на Brother са идеалното решение за всеки, който търси изгоден цветен печат с професионално качество. Възможността за пълноформатен А3 печат/сканиране и копиране означава, че едно устройство е достатъчно за ефективната работа на по-малки групи служители.  По този начин се пести време и пространство, а с използването на мастилници с голям капацитет печатате повече за по-малко.”

Мултифункционалните устройства разполагат с патентованата прецизна печатна технология на Brother – MAXIDRIVE. Новоразработената мощна печатаща глава позволява драстично подобряване на скоростта на печат, много е издръжлива и осигурява изключително високо качество на печат, като предлага професионални резултати.

Новата универсална А3 гама вече е достъпна за поръчка на https://www.brother.bg/printers/inkjet-printers/all-in-one-inkjet .

Реклама