Connect with us

Lifestyle

Brother улесняват архивирането и споделянето на хартиени документи

Avatar

Публикувано

на

ADS 1600W Situ 1

Brother добави два нови модела професионални сканиращи устройства за бърза обработка на големи количества хартиени оригинали към портфолиото си от скенери, което включва персонални компактни модели и офис скенери за споделено използване. PDS-5000 и PDS-6000 позволяват бързо и прецизно конвертиране на хартиени документи в дигитален формат, благодарение на вградената допълнителна обработка на изображенията и поддръжката на технологията Kofax. Гамата от сканиращи устройства на японската марка въплъщава многогодишен опит в производството на продукти за офиса и предлага функционалност, отговаряща на изискванията на потребителите, които обработват документи.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]ADS-1100W_3_4R_Input[/media-credit]

От персонални до професионални

Портфолиото от настолни устройства включва компактните модели ADS-1100W и ADS-1600W, които предлагат автоматично двустранно сканиране, безжично свързване и скорост съответно 16 и 18 стр./мин.

Моделите ASD-2100e и ADS-2600We са предназначени за обработка на по-голямо количество документи и предлагат скорост от 24 стр./мин., увеличен до 50 листа капацитет на листоподаващото устройство и възможност за директно споделяне към облачни ресурси за съхранение. ADS-2600We разполага с 9.3-сантиметров тъч екран, който улеснява управлението на устройството и позволява директно сканиране без компютър. На екрана могат да бъдат добавени до 48 бързи връзки за изпълнение на конкретни задачи.

На върха в гамата са професионалните модели PDS-5000 и PSD-6000, които впечатляват със скорост на сканиране от съответно 60 и 80 стр./мин. и могат да поемат до 100 листа.

Advertisement

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]ADS-1600W_Situ_12[/media-credit]

Технологии за безпроблемна работа

Brother влага значителни усилия в усъвършенстването на документите скенери, така че те да предложат безупречна обработка на сканираните обекти.

В моделите от офис и професионален клас е наличен ултразвуков сензор, който следи за това да не бъде поета повече от една страница за сканиране – това елиминира риска от загуба на информация. Наред с това скенерите автоматично изправят, изрязват и завъртат изображението, след което го обработват като премахват нежеланите дефекти – като следи от перфорация, ръбове, петна от мастило или тонер. Така се намалява обема на самото изображение и се постига по-висока точност при конвертирането му в текст.

Двата професионални модела PDS-5000 и PSD-6000 разполагат с подобрени поемащи ролки, които позволяват постигането на толкова висока скорост на сканиране.

Достъпът до сканиращите устройства може да се контролира чрез потребителски профили, като се поддържа идентифициране чрез Active Directory.

Advertisement

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]ADS-1100W_Details1[/media-credit]

Софтуер, който улеснява работата

Всички скенери за документи Brother се доставят с пълнофункционален софтуер за обработка и споделяне на сканираните оригинали. Той дава възможност за създаване на електронни архиви от PDF документи, в които може да се търси.

Софтуерът Kofax осигурява подобрена точност при оптично разпознаване на символи (конвертиране в текст) и намалява времето за подготовка на документите.

Поддържат се интерфейси за връзка със системи за цялостно управление на документооборота, което прави интеграцията на скенерите за документи Brother бърза и безпроблемна.

Стандартните функции за сканиране включват изпращане на електронните документи по e-mail, записването им на мрежово устройство или на FTP, както и автоматичното им добавяне в SharePoint портал.

Advertisement

Новите модели скенери за документи от сериията PDS вече се предлагат на българския пазар от Brother България.

Continue Reading
Advertisement