Connect with us

Музика

BTS счупиха рекорда за най-силна видео премиера в YouTube с DYNAMITE

Avatar

Публикувано

на

3 дни след премиерата си видеото към нея е гледано близо 180 млн. пъти в YouTube 

В петък, 21-ви август, излезе един от най-нетърпеливо очакваните музикални проекти на 2020 г. – новият сингъл на най-успешната K-pop група BTS – “Dynamite”.

В полунощ милиони фенове на BTS от цял свят се включиха в канала на групата в YouTube, за да посрещнат премиерата на видеото. По време на самата премиера пък са регистрирани над 3 млн. зрители едновременно.

Новият сингъл “Dynamite” идва 6 месеца след премиерата на последния хитов албум на BTS, MAP OF THE SOUL : 7, който излезе през февруари. Посланието в песента е за радост и увереност, за малките неща в живота, които го правят смислен и специален. “Dynamite” е необходимият прилив на енергия, от който светът се нуждае изключително много сега. В креативния екип на парчето участват David Stewart и Jessica Agombar, познати от “What A Man Gotta Do” на Jonas Brothers и “I Love You’s” на Hailee Steinfeld.

Ритмичното и жизнерадостно поп парче е първият проект на BTS изцяло на английски език. Емоцията от песента е подсилена от динамичното видео към нея с оригинална хореография и движения, които подчертават уникалните характеристики на всеки един от членовете на групата.

Advertisement

Само в деня на премиерата си сингълът “Dynamite” е стриймван над 12,6 млн. пъти в Spotify, а 3 дни след премиерата на видеото, то е гледано близо 180 млн. пъти в YouTube.

 

Continue Reading
Advertisement