Connect with us

Lifestyle

Buda’s Restaurant Bar Lounge откри пролетния сезон с ревю

Avatar

Публикувано

на

финал ревю

Buda’s Restaurant Bar Lounge в Пловдив се превърна в сцена на бляскаво модно дефиле. В елегантната и луксозна атмосфера на новия комплекс се състоя ревю на последните творения на популярната марка G spot/Galena for Beyond и бижутата на Iskra Art-Искра Георгиева. Топ-моделки от агенциите „Визаж“ и „Ивет Фешън“ дефилираха пред отбраната публика с роклите от пролетната колекция на нашумелия бранд. Домакините на ексклузивната вечер д-р Илия Будев и Кристина Радулова, собсвеници на най-модерното място за забавления в Пловдив, обещаха още интресени ивенти и партита, които се очаква да разтърсят родния светски живот.

Гост-готвача Шеф Андрей Стоилов бе подготвил специално гурме меню, което галеше небцето на отбраните гости. За модната премиера Галена бе довела своят съпруг Галин, а колежките й Десислава и Цветелина Янева поздравиха присъстващите с музикални изпълнения. Специален гост на вечерта бе и водещата на „Папараци“ Николета Лозанова, която не спря да се усмихва и танцува през цялата вечер. Автомобилния състезател Владимир Арабаджиев пък бе в компанията на очарователната си съпруга Ралица.

Представители на бизнес средите също не пропуснаха събитието. Сред тях се откроиха бизнес фамилията Маринела и Ветко Арабаджиеви, собственици на хотел „Кемпински-Маринела“, които бяха  и генерални спонсори на проявата. „ПРИМЕКС АВГ” ООД и Винпром Пещера, които предоставиха отбраните си вина „PIXELS” rose wine, също помогнаха за реализирането на модния проект.

модел

ОЩЕ ЗА BUDA`S:

Buda’s Restaurant Bar Lounge е комплекс от ресторант, шампейн бар, гурме магазин и лаундж бар с модерна музика и обособен кът за пушене на пури.

Buda’s ресторант е място, комбиниращо интригуващата атмосфера с отлично презентирана, вкусна и висококачествена храна. Менюто в Buda’s е насочено към любителите на Френска и Италианска кухня. Всички използвани продукти са свежи и незамразени. Buda’s притежава собствена винарна, където могат да се изберат вина от цял свят.

Advertisement

В Buda’s шампейн бар се предлагат шампанско и просеко от най-високо качество, съчетани с разнообразие от тапаси. Също така могат да се опитат кафе Nespresso или изключителния чай Harney & Sons с комплимент от ръчно приготвени бонбони.

Buda’s гурме фууд е нашият гурме магазин, където бихте могли да закупите за вкъщи прясно приготвени тапаси, равиоли, много видове прошуто, италиански и френски салами, сирена, както и много други гурме храни, приготвени от нашия готвач.

Buda’s лаундж бар е изключителен!!! След вечеря ще имате възможност да пробвате най-добрите видове уиски и коняк от цял свят в комбинация с висококачествена пура и музикално изпълнение на живо от класически роял. След полунощ клиентите ще могат да се насладят на музикалните умения на млади таланти в света на българската и световната музика.

Continue Reading
Advertisement