Connect with us

Музика

„Burning Bitter Sour Romance” – горчиво-сладък рок, с черно-бял клип и световно звучене!

Avatar

Публикувано

на

13410928 10153478751136036 438630904 o

Една от най-интересните съвременни, български рок групи, с модерно звучене, собствен почерк и енергия – групата Saint Electrics представя последното си парче „Burning Bitter Sour Romance” с черно-бяло, ефектно и секси видео към него.  Това е вторият официален сингъл на Saint Electrics (след „Pist Off“ от 2014г), с което бандата дава сериозна заявка за високата си класа, подчертава собствен стил и визия, с поглед към световните музикални сцени. Зад заглавието Saint Electrics всъщност се “крият” трима от най-добрите родни музиканти, изключителни професионалисти със сериозен опит зад гърба си. Те са Мирослав Иванов (китари, вокали, кийборд), Гриша Георгиев (водещ вокал и бас), а на барабаните е Деян Драгиев-Даката. През годните всеки от тях е участвал в редица успешни музикални проекти, като: “Сафо”, “Metaфormoзa”, “Funkalero”, група „Портокал“, „Матакка“ “Panican Wayasker” и “Babyface Clan”, но тримата са единодушни, че в Saint Electrics се чувстват себе си! Стилът им може да се определи, като rock, indie, alterantive, но всъщност музикантите са “над тези подробности”, постигайки уникален и наелектизиращ собствен стил.

Песента „Burning Bitter Sour Romance” ще бъде част от предстоящият дебютен албум на Saint Electrics с работно заглавие „Keep Me Calm”. Той ще включва 10 авторски парчета – изключително различни в музикално, емоционално, тематично и социално отношение, но със сигурност в основата им ще е истинския здрав rock&roll. Песните в албума са напълно готови и записани (в студиото на “Народно читалище Харманли”) с помощта на Константин Райдовски – рекординг и миксинг, Господин Господинов-Гепи – мастеринг и Росен Захариев-Роко – тромпет, който също участва в някои от тях. Освен страхотно наелектризиращо звучене, „Burning Bitter Sour Romance” си има и много подходящо, стилно, черно-бяло, ефектно и секси видео, което идеално пасва на ритъма и енергията на песента. То е дело на Александър Михайлов – оператор, Поли Герасимова – специални ефекти, Богомил Енчев – монтаж.

Албумът на Saint Electrics се очаква да излезе до края на годината, а до тогава бандата е готова за “близки срещи – горещи” с феновете на качествения рок.

 

Advertisement

Заповядвайте във facebook страницата на Saint Electrics – ТУК.

ТУК ви очаква „Burning Bitter Sour Romance”

Continue Reading
Advertisement