Connect with us

Музика

CACAO BEACH закрива сезона с VICTOR CALDERONE, STAN KOLEV и THALLULAH

Avatar

Публикувано

на

Solar Summer 2014 Victor Calderone Preview

Краят на лятото дебне зад уикенда, а заедно с него и фестивалното музикално лято на CACAO BEACH. Поредицата от закриващите сезона партита стартира този четвъртък (18 август) заедно със STAN KOLEV, продължава с последното SOLAR SUMMER парти с VICTOR CALDERONE (29 август) и ще приключи с ТHALLULAH (30 август).

StanKolevСаундтракът на последния дълъг уикенд ще се отличи с хипнотизиращи вокали и запомнящите се мелодии на един от най-добре продаваните артисти в диджей портала Beatport – STAN KOLEV. Българинът придобил световна слава, печели признанието на водещи лейбъли и артисти като Armin van Buuren, Roger Sanchez, Paul Oakenfold, Hernan Cattaneo, David Morales, Renaissance, Armada Music, Global Underground, ZYX и Buddha Bar. Директно от Маями STAN ще ни поднесе най-доброто от световната хаус сцената на 28 август, четвъртък.
Закриващото парти от SOLAR SUMMER на CACAO BEACH остава в сигурните ръце на VICTOR CALDERONE. С повече от 20 супер успешни години като диджей, Calderone ще се завърне в България на 29 август, за да се въплъти в музиката и най-вече да предаде това усещане върху всички с отворени към електронните вибрации сетива. Eволюцията в музиката става запазена марка на CALDERONE. От нея се ражда проектът му EVOLVE, наградата на списание Club World „Най-добър резидент диджей“ на PACHA в Ню Йорк и безброй обсебващи публиката партита.
Уикендът на CACAO BEACH ще завърши с участието на нежната и талантлива италианка ТHALLULAH. Партито, част от серията Beach Banquet, ще ни зашемети със силата на дълбоките прогресив хаус ритми. Oт парчето “Only My love”, в което си партнира с Talul до съвместните си проекти с Jose Maria Ramon, собственик на Ibiza Global Radio, ще видим и чуем ТHALLULAH с цялата й магнетичност на 30 август.

Билетите за събтията се продават в мрежата на Eventim.bg, YALTA CLUB и Cacao Beach Club.

Solar Summer 2014 _ Victor Calderone _ Preview

 

Continue Reading
Advertisement