Connect with us

EDM

CACAO BEACH (пре)ОТКРИВА 2020!

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Първото парти за лятото е на 27 юни

Лято ще има! Символът на нощния живот по Черноморието, посрещал изгрева със стотици музикални величия на плажа, ще отвори тази година на 27 юни (събота). След като наскоро стана ясно, че българското Черноморие се подготвя да посрещне туристи, Cacao Beach Club не закъсня да обяви първите си дати, за да сложи старт и на парти сезона у нас!

В най-дълго очакваното и емоционално лято, Cacao Beach Club призовава феновете си да преОткрият родното море, музиката на едни от най-талантливите родни диджеи и да се срещнат с приятелите си.

“Тази година е предизвикателство за всички, но отваряме без притеснение. Свикнали сме да спазваме мерки и ограничения и въпреки това, най-страхотните и емоционални партита по Черноморието продължават да се случват тук. Магията на клуба е сега – през лятото, и всеки, посрещал изгрева при нас, я усеща. Това ни сплотява и връща в клуба всяко лято“ – споделят от Cacao Beach. 

Останалата част от програмата за сезон 2020 ще бъде обявена след откриването на 27 юни, когато зад пулта ще се изредят някои от най-обичаните и подкрепяни от феновете си електронни артисти – Balthazar & JackRock, DJ Steven, Boryana и Bagerziev. На 3 юли програмата продължава с един от най-предпочитаните български диджеи Metodi Hristov, който ще отпразнува рождения си ден в Cacao Beach Club заедно с Gallya, Pavel Petrov и Peppou.

Advertisement

Специфичното за това лято е задължителната резервация в клуба. Повече информация за резервациите ще откриете на сайта и във Facebook страницата на Cacao Beach Club.