Открийте ни и в

EDM

CACAO BEACH CLUB кани Detlef за второто събитие от поредицата SPICE

Avatar

публикувано

на

CACAO BEACH CLUB кани Detlef за второто събитие от поредицата SPICE 141

След успешния старт на серията миналата седмица, концепцията на CACAO BEACH CLUB, събираща феновете на хаус и тек-хаус музиката, представя второто си събитие. На 1 август гост на SPICE вечерта ще бъде Detlef, а компания зад пулта ще му правят Deso и Kaiski.

Главният гост на вечерта е гръцкият диджей и продуцент Detlef, който се установи като едно от водещите имена в индустрията, благодарение на качествените си релийзи за лейбъли като Hot Creations, Moon Harbour и Relief. Динамичните му сетове на живо печелят симпатиите на легедни като Marco Carola, Matthias Tanzmann, Pete Tong и много други, а самият Jamie Jones му дава възможността да стане резидент на емблематичните му партита Paradise в DC-10 (Ибиза). Акцентът в кариерата му е силно признатото EP Swagon, включващо 3 трака, което събра повече от 3 милиона слушания в Spotify и си подсигури първо място в класацията на Beatport. Detlef е и много успешен колаборатор, като последният му общ проект е създаването на Bassick EP и Groove Nation EP с легендарния Green Velvet.

През изминалата година, натовареният график на Detlef включи гигове не само на закриващото парти на Paradise в Ибиза, но и на много други престижни събития, като партито на Paradise по време на ADE (Amsterdam Dance Event), серията от легендарни партита The Warehouse Project във Великобритания, фестивалът Insomniac’s Escape и много други. През същата година от него чухме и няколко незабравими live стрийма за Fabric, BPM и ЕGG, с които гръцкият артист продължи да оставя отпечатаци в индустрията на хаус музиката.

Поредицата от събития SPICE продъжава на 15 август, когато диджеят Latmun, Deso и Kaiski ще представят най-доброто от хаус музиката в CACAO BEACH CLUB.

Билети за SPICE на 1 август може да намерите в мрежата на Eventim.bg на цена от  15 лв.

Повече информация за програмата на CACAO BEACH CLUB може да откриете на официалната страница във Facebook, както и на cacaobeach.bg  

Реклама