Открийте ни и в

EDM

Cacao Beach Club посреща Hector Couto

Avatar

публикувано

на

Cacao Beach Club посреща Hector Couto 141

Hector Couto, снимка: ПР

На 22 август, Cacao Beach Club посреща испанецът Hector Couto за последното SPICE парти за сезона. Серията от събития, която беше създадена в началото на лятото, събра на едно място феновете на хаус и тек-хаус музиката в компанията на някои от най-големите имена в жанра. Deso & Kaiski, които подкрепяха aртистите по време на събитията, ще се включат и в последното SPICE парти, в сряда.

Изминалите SPICE партита доведоха артистите Franky Rizardo и Detlef, които допринесоха за две нощи, изпълнени с продължителни танци и най-доброто от хаус музиката. Подобаващо, серията ще бъде закрита от един от най-уважаваните артисти на световната сцена, с уникалния си стил, който е перфектна комбинация между чикагски хаус и old-school техно. Испанецът е дълбоко свързан с денс сцената през последните седем години. Ритмичните му, грууви диджей сетове го водят до някои от най-легендарните клубове и фестивали в света, а плодотворната му работа в студиото му дава възможността да се изяви чрез лейбъли като Hot Creations, 20/20 Vision, Get Physical, Moon Harbour, Defected и много други. Заедно със създаването на собствения му лейбъл Roush през 2013г., Hector Couto определенно може да се похвали с впечатляващо резюме.

Couto, който заслужи респекта на индустрията, благодарение на постиженията си и уникалния си стил е носител и на многобройни награди. Една от тях е най-добър хау артист на Vicious Music Awards през 2015г. Още едно сериозно постижение е включването му в една от най-важните класации на Resident Advisor – Top 100 Most Charted artists.

Билети за събитието на 22 август може да намерите на място, на бара в CACAO BEACH CLUB.

Повече информация за програмата на CACAO BEACH CLUB може да откриете на официалната страница във Facebook, както и на cacaobeach.bg