Открийте ни и в

Tехнологии

Canon представя новия си бранд

публикувано

на

Canon представя новия си бранд 139

Canon стартира паневропейска кампания Live for the story – новата философия на марката е насочена към по-младата аудитория, като цели да промени разбирането и отношението към продуктите на бранда като ги позиционира като инструменти за създаване и преживяване на моментите от живота.
Изцяло интегрираната комуникационна кампания, която стартира в 19 европейски страни, включително и България, цели да репозиционира Canon чрез новото послание Live for the story и да насърчава хората да съзират специалните спомени във всички моменти от живота си, независимо къде се намират или какво правят.
Лий Бонифас, старши директор на Canon – Consumer Marketing, пояснява: Live for the story е нашият подход, разработен, за да промени напълно начина, по който хората гледат на Canon. Тази промяна утвърждава категорично Canon като марка за разказване на истории, като гарантира, че всеки краен резултат от цялостната ни екосистема и продуктово портфолио ще помогне на потребителите да разказват своите истории.“
Новата философия на марката Canon отразява смисъла на това защо хората създават визуално съдържание – защото разказват и споделят истории и емоции. Преживяването е най-ценната валута, която притежаваме, така че Canon ще насърчава хората да изживяват всеки момент напълно, без значение дали им се струва незначителен или обикновен.
Актрисата, продуцент, музикант и известен разказвач Зои Кравиц като глобалният посланик на Canon: „Лятото е време на спонтанност и живот за момента. Ние желаем да насърчим хората да изживяват пълноценно всяка секунда, защото тогава се раждат най-добрите истории.“ И за да ви вдъхнови във вашия разказ, артистичната Зои предлага на „изследователите“ на Canon своята лична Canon лятна “история”, която отразява спонтанността на нейните любими лета в Ню Йорк. Филмът с историята на Зои може да откриете на http://www.canon.bg/live-for-the-story.
Дончо Нешев, директор маркетинг Canon България допълва:

„Всяка снимка има своята история и е ценна за създателя й, независимо дали е създадена от професионалист или не. Ние знаем това и с новата насока на компанията ни целим да вдъхновим хората да разказват и споделят повече истории. В България, Canon ще представи новата философия на бранда чрез специална
кампания, за която в най-скоро време ще обявим подробности, така че
следете ни и очаквайте повече информация.“

„Да запазиш своята адекватност в един променлив и непрестанно развиващ се
сектор, е вълнуващо и е нещо, което ние ще използваме, за да можем да
достигнем до по-млада публика“, казва г-н Бонифас. „В Canon предлагаме
много повече от фотография – ние отпечатваме спомени, запазваме спомени
и помагаме да създадем спомени с приложения като Lifecake“.

„Преживяванията са важни и ние се фокусираме върху тях. „Live for the story“ е
разработена, за да вдъхнови хората да правят точно това като с всеки елемент
от репозиционирането на Canon ние насърчаваме хората да бъдат готови да
заснемат историите, които създават всеки ден“.

Реклама