Connect with us

Tехнологии

Career Show Awards 2023: CloudCart е сред финалистите за най-добър стартъп

Avatar

Публикувано

на

Компанията е номинирана и в категорията “Любим работодател” на Career Show Awards 2023

CloudCart се нарежда сред финалисти за най-добър работодател в категорията “Стартъп“. Компанията е един от лидерите в създаването на онлайн магазини в България и успешен пример в света на стартъп работодателите. Престижният конкурс Career Show Awards отличава  добрите практики, стимулира иновативните подходи и отличава успешните стратегии. С това се повишава разпознаваемостта на работодателската марка и се открояват процесите за привличане, задържане и развитие на служителите.

CloudCart е номиниран и като “Любим работодател”. За признанието на публиката тази година се съревновават 77 компании – всяка, от които е със забележителни постижения в посока грижа за служителите и осигуряване на благоприятни условия на труд.

Бих искал да поздравя всички участници за безкрайното вдъхновение и иновации, които те внасят в света на човешките ресурси. Ние приветстваме вярващите в успеха, тези, които живеят отвъд границите на стереотипите и тези, които прекрачват границите, за да научат и постигнат повече. И двете номинации за CloudCart са изключително признание за нашата работа. Щастлив съм, че екипът ни е обединен около споделени ценности, мисия и визия на компанията, които създават уникалната култура в CloudCart. Описваме я с простото Less Me, More We!”, коментира Петър Лозанов, маркетинг директор на CloudCart.

В CloudCart инвестициите за повишаване на удовлетвореността на служителите са сред основните приоритети. Компанията регулярно провежда вътрешни семинари, обучения и уъркшопи с цел развитие и сплотяване на екипите. В момента усилията им са съсредоточени върху изграждането на нов иновативен подход за обучение. Знанията и опитът на CloudCart в сферата на онлайн търговията са в основата на техния успех и това е актив, който трябва да се предава.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement