Connect with us

Музика

Carl Cox и Jon Rundell подготвят зашеметяващо парти в София през април

Avatar

Публикувано

на

carlcoxАбсолютният фаворит на българската публика, който все още държи двата рекорда за най-многобройна публика на електронно парти в София и на Cacao Beach – Carl Cox ще запише в историята поредното си легендарно участие у нас на 30 април в Зимен дворец на спорта.

Този път организаторите от Metropolis водят за първи път в България и управляващия директор на неговия лейбъл Intec – Jon Rundell.

Oт обявяването на събитието в събота (10 януари) следобед до неделя (11 януари) по същото време над 4 500 човека са потвърдили присъствието си в социалните мрежи – доказателство за изключителната любов на българската публика към легендарния британски диджей.

Carl Cox е професионален диджей от юношеските си години. Той е музикален посланик и ветеран на ейсид хаус, както и легенда на техно сцената. Най-голямата му страст е правенето на музика и празнуването на самия живот.  Още от дебюта си с  груув, хип-хоп и електро звученето и първия си хит  I want you, през създаването на лейбъла  Intec Records и радио шоуто му Global Radio, слушано от над 16 милиона хора от целия свят, той печели верни фенове с уникалната си визия и постоянно развитие в електронната музика.

За предстоящото си участие у нас Carl Cox пристига с Jon Rundell  – негов партньор в издаването на най-интересното в света на електронната музика. Иноватор и визионер, Rundell постоянно издава нови и свежи неща за Intec, Pornographic, Suara, MB Electronics и Rawthentic и всяко от EP-тата му намира място в Топ 20. Едновременно с това Jon поддържа и своя Etch лейбъл, който е резултат от искреното му желание да покаже музиката си на света и да издигне тракове, в които наистина вижда потенциал.

Не е никак чудно, че самият Car Cox твърди, че няма по-подходяща подгрявка за неговия сет от Rundell зад пулта. Е, определено ще можем и лично да се убедим в това!

Advertisement

Промоционалните и ВИП билетите за събитието ще бъдат пуснати в продажба тази сряда – 14.01.2015 г. е мрежата на Eventim.

Събитията на Metropolis се осъществяват с медийната подкрепа на Dnes.bg, MikaMagazine.com, Sofialive.bg, Radio NOVA, GO Guide, Stand.bg, stashbg.com, Djbook.bg, Disco.bg, Djambore.com, Koncerti.bg, Timeart.bg, MySound.bg и ViewSofia.com.

Continue Reading
Advertisement