Открийте ни и в

EDM

Carl Cox се връща на EXIT със специален тричасов сет!

Avatar

публикувано

на

Carl Cox се връща на EXIT със специален тричасов сет! 141

снимка: ПР

Един от най-добрите Dj-и на всички времена ,a за мнозина самият символ на тази професия, великия Carl Cox отговори на призива на феновете и потвърди завръщането си към легендарна Dance Arena на Exit Festival следващото лято!

Благодарение на него енергията на събитието ще бъде в най-високата си точна още от първия ден -4 юли , който той ще завърши със специален тричасов ден , продължаващ до ранни зори! По същото време отбелязваме и десетгодишнина от неговото първо участие с известния му сет от 2009, който се смята за едно от най-големите партита в електронната музика .“Едно от най-хубавите изживявания , който съм имал е без съмнение участието ми на EXIT festival ”, Carl се съгласява и добавя : “Трябва да си себе  си, твоята душа ,да изразяваш кой си ти всъщност ,а това е нещо, което наистина е особено важно за EXIT „

Въпреки че връзката му с EXIT е силна и трайна, той не е участвал в EXIT’s Dance Arena от години ,поради решението си да намали броя на участията си, колкото е възможно повече. Това прави всяка от неговите изяви пред публиката изключителена и не бива да се пропуска

“Всички в екипа на EXIT са страшно развълнувани от участието на Carl следващата година!”, каза организатора на събитието Dušan Kovačević и добави:

“От както той реши да съкрати участията си и да участва само в специални събития ,въпросът винаги беше дали той ще се завърне. Емоционалната покана, която изпратихме заедно с феновете, потвърди, че Карл иска да се върне на EXIT, за да запише някои от най-добрите страници в историята на книгата на любимата ни Dance Arena„

Завършането на тази легенда на EXIT се случи след съвместни усилия между организаторите на фестивала и многобройните фенове. Скоро след като спечели годишната анкета, феновете му гласуваха желанието си да го видят на Dance Arena

EXIT публикува видео , в което те канят “King Carl” да се завърне в Крепостта. Феновете се включиха , като публикуваха видеото с хаштаг #CarlCoxEXIT, и покана към живата легенда да се върне пред „най-упоритата публика“, както ги той самги нарече в едно от многобройните си интервюта за фестивала EXIT. Популярният DJ веднага отговори, че наистина ще свири официално на Best Major European Festival. В едно свое интервю, Carl Cox каза ,че EXIT е длъжен да получи “поне още две или три от тези награди в бъдеще” след първата титла, спечелена през 2013 г. и пророчеството наистина се сбъдна по-рано тази година.

Carl Cox е един от най-търсените диджеи в света в продължение на десетилетия и след 15 сезона на легендарните си “Revolution” партита на IBIZA, той напуска Space club през 2016 като човекът имал участия в едни от най-великите клубове в света , което неофициално го коронова за на Краля на Острова .Освен това до 2017 г. той имаше своето Global Radio Show, което имаше до 17 милиона слушатели седмично в 35 страни, след 16 години в ефир.

С всеки  EXIT билет притежателя му получава като подарък още два летни фестивала!

С навлизането на празниците, EXIT обяви ваканционната оферта, където закупуването на билета за фестивала EXIT ви дава билети за още два плажни фестивала в Адриатическо море, като подарък! Sea Star Festival е първият, който отваря летния сезон на красивия хърватски бряг през уикенда на 24-25 май, както и Sea Dance Festival да го затворим в края на август в Черна гора! Трябва само да потвърдите пристигането си  наSea Star и /или Sea Dance като се регистрирате за безплатни билети от 1 до 28 февруари на Exitfest.org. Офертата е валидна и за всички, които вече са закупили билетите за EXIT 2019.

EXIT билети могат да бъдат намерени на  exitfest.org или www.bilet.bg

EXIT Festival ще се проведе на 4-7 юли 2019 на Петроварадинската крепост в Нови Сад, Сърбия  ,а първите артисти са вече обявени- The Cure, Carl Cox, Greta Van Fleet, Dimitri Vegas&Like Mike, Phil Anselmo&The Illegals, Sofi Tukker, Tarja, The Selecter, Peter и the Test Tube Babies много още предстои да бъдат обявени в началото на следващата година.

 

Реклама