Connect with us

Музика

Carly Rae Jepsen с нов албум „The Loneliest Time“

Avatar

Публикувано

на

Carly Rae Jepsen The Loneliest Time COVER

снимка: ANIMATO MUSIC / UMG

Номинираната за GRAMMY® певица и композитор Carly Rae Jepsen представя дългоочаквания си нов албум – The Loneliest Time, който предстои да излезе на 21 октомври през Interscope Records. Това е нейната най-интроспективна работа до момента и разширява границите на емоционалното писане на песни, което Jepsen успешно демонстрира във възхваленото от критиците  заглавие – E*MO*TION от 2015 г. The Loneliest Time пристига с множество колаборации с Tavish Crowe, Rostam Batmanglij, Bullion, Captain Cuts, John Hill, Kyle Shearer и Alex Hope и други.

Както подсказва заглавието на новата музикална колекция, Carly Rae Jepsen е заинтригувана от концепцията за самотата и как чувството на изолация, също като любвта, може да предизвика красиви, но екстремни човешки емоции. The Loneliest Time включва излезлия наскоро сингъл на поп фигурата „Western Wind“ – оголен спомен за влюбването, който заменя запазената денс-поп марка на Jepsen с по-примамливо, атмосферно звучене.

Изпълнителката се утвърждава като непобедим поп посланик на любовта, който не се страхува да експериментира и да преоткрива себе си чрез музиката. Новото заглавие бележи първия дългосвирещ студиен албум на Jepsen след Dedication от 2019г., който бе определен от известното списание “The Atlantic” като „брилянтен“. Следващия месец Carly Rae Jepsen се впуска в The So Nice Tour, което започва на 24 септември в Монреал и включва изпълнения на места като Radio City Music Hall в Ню Йорк и The Greek Theatre в Лос Анджелис.

Advertisement